Dilara Akay’ın Heykelleri goodspaces’da

 Dilara Akay’ın Heykelleri goodspaces’da
14.04.2022 - 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
677

Sanat, teknoloji ve sürdürülebilirliği odağına alan yeni nesil deneyim alanı goodspaces, sanatçı Dilara Akay’ın heykellerini 10 Kasım’a kadar sanatseverlerle buluşturuyor. Heykeller aynı zamanda 10 ay süreyle NFT dünyasında satışta olacak.

Yılın ikinci ayı açılan 42 Maslak’ta açılan goodspaces, Dilara Akay’ın iki heykeline ev sahipliği yapıyor. 10 ay boyunca NFT dünyasında satışta olacak heykeller, sergilenme süresi sonunda fiziksel olarak satın alan kişiye teslim edilecek. İyilik Enstitüsü olan goodspaces’de sergilen bu eserler sanatı iyilikle bir araya getirecek. Heykellerin ilk satışının %5’i ve yeniden satışının yaratıcı ücretinin yarısı WWF Türkiye cüzdanına aktarılacak.

Dilara Akay’ın ARK48 adlı heykeli, koruyucu ve cüretli doğasıyla Havva’nın üst gövdesini temsil ediyor. ARK77 adlı iki parçalı heykel ise temsili bir zar atışı ile İstanbul’un Ortodoks ve Müslüman mimarisine bir övgü niteliği taşıyor.

​Dilara Akay’ın heykellerini 10 Kasım tarihine kadar pazar hariç her gün 09:00 - 19:00 saatleri arasında goodspaces’da görebilirsiniz.
.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums