Bozcaada Caz Festivali’nin 6. Edisyonu 26 - 28 Ağustos’ta

Bozcaada Caz Festivali’nin 6. Edisyonu 26 - 28 Ağustos’ta
14.04.2022 - 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
731

Farklı jenerasyonlardan uluslararası müzisyenleri dinleyicilerle buluşturan Bozcaada Caz Festivali’nin 6. edisyonu Paribu ana sponsorluğunda 26 - 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kendine Has, Volkswagen, Jack Lives Here ve Metro destekleriyle 2017 yılından itibaren Bozcaada’nın kendine has güzelliğinin bir parçası hâline gelen festival, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) katkılarıyla, 3dots ve fermente tarafından gerçekleşiyor. Festival 6. edisyonunda cazın ustalarını dinleyicilerle buluştururken aynı zamanda disiplinlerarası “Keşif” etkinlikleri düzenleyecek. Festival katılımcılarına çağdaş sanat ve gastronomi dahil olmak üzere farklı disiplinlerin yer aldığı kapsamlı bir etkinlik programı sunuyor. Programın detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Festival bu sene pandemi gibi, alışık olmadığımız ve ön göremediğimiz farklı kriz anlarında duruma nasıl uyum sağladığımıza odaklanıyor. Daha iyi bir dünyanın mümkün olduğuna olan inancı ve bir araya gelmenin gücüyle şifa bulmayı amaçlıyor. Festival zor zamanlarda bizi insan yapan en önemli özelliklerimizden biri olan iletişim kurma ve iş birliğinde hareket etmemizin çözümler geliştirmemize yardımcı olduğunu vurguluyor. Festival kendini ifade etmenin, yaratıcılığın ve bir bütünün parçası olmanın iyileştirici gücünü merkeze alarak, etkinlik kapsamında bir araya gelecek herkesin kendiyle ve birbiriyle bağ kuracağı, duygularını paylaşacağı bir ortam yaratmayı amaçlıyor.

Bozcaada Caz Festivali’nin biletlerini passo üzerinden satın alabilirsiniz


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums