TURGAY KANTÜRK’ÜN “ŞAİR RESİM YAPARSA” SÖYLEŞİSİ OVOO ART’TA

TURGAY KANTÜRK’ÜN “ŞAİR RESİM YAPARSA” SÖYLEŞİSİ OVOO ART’TA
13.04.2022 - 12:41
Güncelleme 23.04.2022 - 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
970

Her ay sanat, kültür ve edebiyat dünyasından isimleri buluşturacak toplantıların ilk konuğu şair Turgay Kantürk olacak.

İstanbul’un yeni sanat mekanı Ovoo Art Nişantaşı’ndaki mekanında Şair Nigar Buluşmaları’na başlıyor. Her ay sanat, kültür ve edebiyat dünyasından isimleri buluşturacak toplantıların ilk konuğu şair Turgay Kantürk olacak. “Şair Resim Yaparsa…” başlığını taşıyan söyleşi, Necmi Sönmez küratörlüğünde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nde açılan “Şairler Neden Resim Yapar” sergisi çerçevesinde şiir ve resim ilişkisi üzerine olacak.

Tasarımını Ulaş Uğur’un üstlendiği bu ilginç sergi, Tevfik Fikret’le başlayarak Arif Dino, Nâzım Hikmet, Oktay Rifat, İlhan Berk, Metin Eloğlu, Cemal Süreya, Oruç Aruoba, Sami Baydar gibi isimleri edebiyat tarihimize mal olmuş sanatçılarla Lale Müldür, Engin Turgut, Zafer Şenocak, Turgay Kantürk, Anita Sezgener ve Hicran Aslan gibi çağdaş kuşağın işlerini orijinal, baskı, projeksiyon gibi farklı tekniklerle izleyiciye sunuyor. 21 Mart’ta açılan olan sergi, 21 Haziran 2022 tarihine kadar ziyaret edilebilir.

Ovoo Art’ta devam eden Tülin Onat’ın “Yolsa sergisi ise 10 Mayıs tarihine kadar izlenebilecek.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums