İstanbul 41. Film Festivali

İstanbul 41. Film Festivali
1.04.2022 - 17:36
Güncelleme 23.04.2022 - 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
1295

8 - 19 Nisan tarihleri arasında 41’incisi gerçekleşecek İstanbul Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan Mukavemet, Türkiye’de kesintisiz tek plan olarak çekilen ilk film. Festivalin Ulusal Yarışma seçkisinde yer alan ve Selahattin Paşalı’nın ilk kez beyazperdede seyirci karşısına çıkacağı film, ilişkilerinin henüz başında bir çift ile peşlerini bırakmayan eski sevgili arasında geçen gerilim dolu bir geceyi anlatıyor. Psikolojik drama türündeki filmin tek gecede ve aksiyonu hiç kesmeden yapılan çekimleri için çok uzun süreli bir ön hazırlık yapıldı.

İlk uzun metrajı Rauf ile hem dünya çapında hem de Türkiye’deki festivallerden 30’a yakın ödül kazanan Soner Caner’in yazıp ve yönettiği Mukavemet filmi, 41. İstanbul Film Festivali kapsamında 17 Nisan Pazar günü Atlas Sineması’nda sinemaseverle buluşacak.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums