Akşener İkizdere’de: İlçe merkezinde olaylar, köyde atma türkülü karşılama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taş ocağı yüzünden protestoların yaşandığı ve valiliğin protestoları 15 gün yasakladığı İkizdere’ye gitti. İkizdere ilçe merkezinde esnaf ziyareti sırasında Akşener’in Erdoğan’a Netanyahu benzetmesini protesto eden bir grupla İYİ Partililer arasında gerginlik çıktı. Bir kadının PKK’yla işbirliği suçlamasına sert tepki gösteren Akşener, ilçe merkezinden ayrılarak taş ocağının açıldığı köylere gitti ve günlerdir eylem yapan köylülerle bir araya geldi.

Akşener İkizdere’de: İlçe merkezinde olaylar, köyde atma türkülü karşılama
21.05.2021 - 08:47
1942

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Saat 11.00 sıralarında uçakla Trabzon Havalimanı’na geldi. Burada halk oyunları ekibinin horon gösterileri ile karşılanan Akşener, ardından kara yolu ile Rize’ye hareket etti.

İl sınırında partililer tarafından karşılanan Akşener, İkizdere ilçesine geçti. Esnaf ziyaretinde bulunan Akşener’e bölgedeki bir grup tarafından tepki gösterildi. Bazı kişilerin “Cumhurbaşkanımıza katil diyeni istemiyoruz” diye bağırdığı görüldü. Grupla, İYİ Partililer arasında yumruklaşmalar oldu.

 

❝CUMHURBAŞKANIMIZA 'KATİL' DİYENİ İSTEMİYORUZ❞

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, RİZE ZİYARETİNDE VATANDAŞLAR TARAFINDAN PROTESTO EDİLDİ.

— Yeni Şafak (@yenisafak) May 20, 2021

Bir kadın, Akşener’e “PKK’yla işbirliği yapan, burada ne işiniz var sizin?” diye sordu. Gelen tepki üzerine “PKK ile işbirliği yapmıyor mu bu, CHP’yle iş birliği yapmıyor mu bu? Açıklama yapar mısınız?” diye sorusunu yineleyen kadına Akşener tepki gösterdi:

“Yapmıyorum kardeşim, bak ezan okunuyor. Nasıl bir iftira? Sizi Allah’a havale ediyorum. Ayıp, ayıp be. Megri Megri’yi ben mi söyledim? Osman Öcalan’ın mektubunu ben mi okuttum? Haydi oradan.”

KılıçdaroğluMeral hanıma yapılan saldırı ilerde hangi videonun konusu olacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in İkizdere ilçe merkezinde yaşadıkları ile ilgili “Meral Hanım’a Rize’de yapılan saldırı kim bilir ileride hangi videonun konusu olacak. Bu ülkenin dip köşe temizliğe ihtiyacı var. Seçimden korkma Erdoğan!”tiviti attı.

 

MERAL HANIM’A RİZE’DE YAPILAN SALDIRI KİM BİLİR İLERİDE HANGİ VİDEONUN KONUSU OLACAK. BU ÜLKENİN DİP KÖŞE TEMİZLİĞE İHTİYACI VAR. SEÇİMDEN KORKMA ERDOĞAN!#HEMENSEÇİM

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 20, 2021

Akşener yaşanan gerilimin ardından esnaf ziyaretini yarıda keserek ilçe merkezinden ayrıldı. Taş ocağına karşı çıkan köylülerle buluşmak üzere Cevizlik ve Gürdere köylerine giderek köylülerle bir araya geldi. Köylü kadınlar Akşener’i atma türküyle karşıladı.

 

KÖYLÜ KADINLARDAN AKŞENER'E TÜRKÜ

🔴İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, RİZE'NİN İKİZDERE İLÇESİNDE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ.

🔴KÖYLÜ KADINLAR, AKŞENER İÇİN HAZIRLADIKLARI TÜRKÜYÜ SÖYLEDİ. PİC.TWİTTER.COM/H7ANHE7RZQ

— KRT TV (@krtkulturtv) May 20, 2021

 

#MERALAKŞENER "BURAYA SİZİN SORUNLARINIZI DİNLEMEYE GELDİM" #İKİZDERETASOCAĞIOLMASIN PİC.TWİTTER.COM/WYCWHU3QBG

— İDEF İkizdere Dernekler Federasyonu (@idef_ikizderere) May 20, 2021

 

İYİ PARTİ LİDERİ SAYIN @MERAL_AKSENER VADİMİZE GELDİ, HOŞGELDİ.
GELİŞİYLE BİZLERE GÜÇ VERDİ. 🙏 #İKİZDERETASOCAĞIOLMASIN PİC.TWİTTER.COM/LGZİ4L1TKF

— İDEF İkizdere Dernekler Federasyonu (@idef_ikizderere) May 20, 2021

Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums