Akşener Peker ile ilgili ilk kez konuştu

Sedat Peker'in kamu görevlileri ve siyasetçileri hedef alan açıklamaları hakkında ilk kez bir siyasi parti lideri konuştu. KARAR TV'de konuşan İYİ Parti lideri Akşener "İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz" dedi.

Akşener Peker ile ilgili ilk kez konuştu
9.05.2021 - 01:03
1220

Karar TV'de canlı yayına katılan İYİ Parti lideri Akşener, Sedat Peker'in kamu görevlileri ve siyasetçileri hedef alan açıklamaları hakkında konuştu.

İlk kez bir lider Peker'in iddialarını değerlendirerek şunları söyledi: "Yalnız çok vahim. Rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz. Bir devlet, devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır."

"HERKES GİBİ BEN DE İZLEDİM"

Akşener, şunları kaydetti: Çok vahim. Herkes gibi ben de izledim. İkisini de izledim ama hayır bu rezalet. Bu iç içe geçmişlik. Hele o kokain meselesi. Yani birbirlerine insanların kavgalarının arka planını anlıyorsunuz, korkunç. Bir devletin derini, sığı olmaz be kardeşim. Bir devlet devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır. Mesela Sayın Soylu'nun, o gargaraya geldi gitti. CHP'li milletvekillerine parmağını sallayarak dediği bir şey var.

"SEN SİYASETÇİSİN, BÖYLE BİR ŞEY YOK"

'Mesleğim gereği, -mesleği sigortacılıktır arkadaşın-, mesleğim gereği -bakanlık meslek olmuş- ben hepinizle ilgili, Milletvekillerinin yakınları dahil, bilgilere sahibim onları konuşmuyorum' dedi. Haydaa. Ben staj mtaj, 8 ay bir Bakanlık yaptım alengirli bir dönemde.

Benim hiç kimse hakkında böyle özel bir bilgim yok ha. Olamaz. Hayır yani birileri birini takip etse bile siyasetçi bunu bilmez. Sen siyasetçisin, böyle bir şey yok. O zaman bu sözü söyleyene baktığınız zaman, bir savcının şu ana kadar harekete geçmemiş olduğuna da baktığınız zaman iş kötü."

NE OLMUŞTU?

Organize örgüt lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yayınladığı peş peşe videolar ile ortalığı karıştırmıştı. Yurt dışında olduğu belirtilen Peker'in, Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar hakkında iddialar sosyal medyayı da ayaklandırmıştı.

Peker, videoyu kendi YouTube kanalından "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" notuyla paylaşmıştı.

Peker, şunları kaydetmişti: "Bana yapılan operasyon, derin devletimizin sayın başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve de pelikancılar olarak adlandırılan, şu an hiçbir aktiviteleri olmadığı söylenen grup tarafından koordine edilmiştir. Ama taşeronluğu bunlar tarafından yapılmıştır.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums