Ağıralioğlu İYİ Parti’den istifa etti

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Habertürk canlı yayınına mesaj göndererek yarın (29 Mart) İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşüp partisinden istifa edeceğini açıkladı. Ağıralioğlu’nun görüşme öncesinde istifa kararını televizyon üzerinden duyurmasının ardından Meral Akşener görüşmeyi iptal etti. Ağıralioğlu ise bu gelişme üzerine istifa dilekçesini verdi.

Ağıralioğlu İYİ Parti’den istifa etti
29.03.2023 - 06:29
Kaynak: Haber Merkezi
513

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Habertürk’ten Mehmet Akif Ersoy’a canlı yayın esnasında mesaj göndererek yarın (29 Mart) İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’le görüşerek istifa edeceğini açıkladı.

Akşener görüşmeyi iptal etti

Gazeteci Candaş Tolga Işık ise Ağıralioğlu’nun istifa kararını kendisiyle görüşmeden televizyon üzerinden açıklaması üzerine Akşener’in görüşmeyi iptal ettiğini yazdı:

“Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu’na yarın 13’te verdiği randevuyu az önce iptal etti. Gerekçe Yavuz Bey’in görüşme öncesin tv’ye çıkıp istifasını duyurması. Bu iptal az önce kendisine de bildirildi.”

Ağıralioğlu istifa dilekçesini verdi

Meral Akşener’in yarın yapacakları görüşmeyi iptal etmesi üzerine Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa etti.

Resim

Daha önce partisinden milletvekili adayı olmayacağını ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini söyleyen Ağıralioğlu, “İYİ Parti’nin emekleri ziyan edildi, İYİ Parti’den kimse özür dilemedi. Kemal Bey’in adaylığını dayatmasına, bu adaylığın masada bir dayatmaya dönüşmesine itiraz ediyorum” demişti.

Ağıralioğlu, itirazları karşısında partisinin atacağı adımları bekleyeceğini söylemişti.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums