LİBERAL NAGEHAN ALÇIDAN SOLUMSULARA DERS!

  • 29.12.2019 00:00

 Eskiden kimi konuları anlatmak için kimi solculara "Avrupalı burjuvalar kadar demokrat olsanız yeter!" denirdi ya, tıpkı ona döndü bu Nagehan Alçı tespitleri.

Bakın ne demiş Sözcü'ye verilen mahkeme kararlarına:

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, gazetenin sahibi dahil 7 yazar ve çalışanına hapis cezası verilen Sözcü davasına ilişkin "Türkiye'nin üzüntü duyulması gereken bir yüzü", ancak FOX TV ve Sözcü gibi yayınların "muhalefetin fanatik militarist tabanından gelen baskılar" nedeniyle, Osman Kavala ve Altan kardeşlerin yaşadığı hukuksuzluklara karşı çıkamadığını ifade etti.

ALÇI, " yeterince karşı çıkamayıp sessiz kalınca da sıra kendilerine geldi" dedi.

Nagehan Alçı, "Bir gurur, bir utanç" başlıklı (28 Aralık 2019) yazısında:

"Gelin hangi siyasal görüşten olursak olalım özgürlükçü hukuk devleti noktasında gerçek bir uzlaşma yaşayalım. Muhalefet eminim tank-palet tank-palet dediği kadar temel haklar ve özgürlükler için çırpınsa bugün haksız yere hapiste olan birçok insan dışarıda olurdu. Temel haklar ve özgürlükler ile hukuk devleti Türkiye’de tesis edilmeden zenginleşme de olmaz. Kişi başı 10 bin dolar gelir seviyesini bile geçemeyiz. İktidar blokunun tüm bileşenleri de bu hakikati görmek zorunda." dedi.

Gel de doğru tespitler deme hadi!

Hadi Sözcü sol değil ama Alçı'nın Sözcü için dediğini yapan ne çok solumsu var bu memlekette.

O solumsularla kıyaslayınca liberal Alçı koyu demokrat.

Bu o malum ağdalı dille ne bir sevinç, ne de utanç!

Bu Alçı'dan solumsulara demokrasi dersi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums