CUMHURİYET OPERASYON DA

  • 12.09.2018 00:00

 Aslına rücu ettirildi diyebiliriz Cumhuriyet'teki değişimi.

ama işin gerçeği solun özne olduğu araçları oluşturamamasının doğal pratiği, sonucu; sol açısından bu daha önemli olmalı.

Ey tembel sol, kendi partin dururken başkasının partisinde siyaset yapmak, kendi gazeteni kurmak varken başkasının gazetesinde gazetecilik yapmak, yeteneğini, işgücünü kiraya vermenin dışında sol düşüncenin işi değil ki.

Bırakın artık devletin eteğindeki kurum ve kuruluşlarda gezinmeyi, halkın alternatif kurum ve kuruluşlarını oluşturun lütfen!

Sisteme alternatif üretilmedikçe, tüm eleştiriler sistem içinde bir yakınma ya da sitem kalmaya mahkum.

Sanki sistem dışıları izole eden, sistem içine hapsedilme tehlikesi ile yüz yüze bir görüntü veren hdp'de de bütünleştiği özgür halk hareketi demokratik tepki vermezse benzer akıbete gebe.

Önemli ve kalıcı olan doğru araçlarla alınan yol.

Cumhuriyet operasyonu üzülecek değil kendi yolunu tespite bir davet.

Zararın neresinden dönüldüğü önemli değil.

Hadi bakalım.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums