MUHALEFETİN GARE MİLİTARİZMİ!

  • 2.03.2022 11:32

Hatırlarsınız, TC Gare'ye askeri harekat düzenledi ve amacına ulaşamadı.

Bütün muhalefet ateş püskürdü, koro halinde "fiyasko" ağıtı yakıldı.

Aman  Sattre'ın 80 yıl önce Fransa'nın Cezayir işgaline karşı bildiri dağıtıp işgal dediğini hatırlayıp yüzünüzü başka tarafa çevirmeyin,  içinde HDP bileşeni de var diye de nötrelize etmeyin lütfen.

Maalesef politik ortalama bu kadar düşük.

100 yıldır "halk böyle" demeler bahane, içinden atılamayan devletçilik, militarizm ve şövenizm şahane.

Kuruluş paradigmalılarınki kendi içinde tutarlı olabilir, ama HDP bileşeni nasıl öyle bir açıklama yapar anlamak mümkün mü?

Hadi birkaç bileşen veya üye dedi, HDP ana politikası neden bir açıklama getirmez?

Neden susar?

Susmak, açıklamaya ortak olmayı engeller mi?

Bu suskunluk doğruyu söyleyememe kaynaklı mı?

Amaç yara alıp güven yıpranmaz mı?

Bu soruların yanına HDP bileşeni ve dostu sayılan iki oluşumun alıntılarını da ekleyin, tartışmaları harmanlayın.

Dib: "Garê operasyonunda rehin tutulan 13 yurttaşın öldürülmesindeki sorumluluğundan kaçan iktidar, başarısız operasyonu tüm toplumsal muhalefeti suçlamaya ve etkisizleştirmeye yönelik bir saldırıya dönüştürdü."

YSP: Bu türden, darbe dönemlerini aratmayacak siyasi operasyonlarla ancak, kendi anti demokratik ve otoriter renginizi belli edersiniz. Ekonomideki yere çakılışı, pandemiyle mücadeledeki beceriksizliği, doğayı yağmalayan projeleri ve artan işsizliği, yoksulluğu, Boğaziçi’nde ki kayyum rektör atamasını, Gare’de yaşanan fiyaskoyu örtbas edemezsiniz.

Bunlar Gare'ye askeri harekata onay, militarizm içi siyaset değil mi?

Türkiye solu ne zaman sivilleşecek bir sorun da asıl sorun sorunların teşhisini yanlışa göz yummadan koymak ve hangi noktalarda ittifak olunacağını bilmek.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums