Siz, Türkiye’ye saldırdınız, biz kendimizi savunuyoruz!

  • 15.10.2019 00:00

Siz, Türkiye’ye saldırdınız, biz kendimizi savunuyoruz! * İkinci İsrail planı çöktü. Türkiye korkacak sandılar! * Selçuklu, Osmanlı aklını unuttular. Türkiye’yi sadece Cumhuriyet dönemi, bu ülkeyi sadece Anadolu zannettiler. * PKK’yı vururken arkasındaki kirli koalisyonu da vurduk. 21. yüzyılın büyük hesabını bozduk. Bu gürültü ondan!

 Türkiye’ye neden bu kadar öfkeliler?

Neden hep birlikte Türkiye’nin karşısına dikildiler?

Neden hepsi birden ve ayrı ayrı tehditler, şantajlar savuruyor?

Neden bir ülkenin kendini savunma hakkına bu kadar karşı çıkıyorlar?

ABD’den Avrupa’ya, Arap dünyasına kadar niye bu kadar paniğe kapıldılar?

PKK’NIN, DEAŞ’IN ARKASINA GİZLENİP TÜRKİYE İLE SAVAŞTILAR.

Bu kadar ülke, nasıl oluyor da PKK gibi bir terör örgütüne bu kadar açık destek verebiliyor?

Neden, biliyor musunuz?

Hep birlikte Türkiye ile açık ve net bir “savaş” yürütüyorlardı.

PKK’nın, DEAŞ’ın arkasına gizlenip en çirkin haliyle bir karanlık savaş yürütüyorlardı.

Otuz bin TIR dolusu silah ve mühimmat, 6 bin kargo uçağı dolusu silah ve mühimmat, Suudi ve BAE’nin yüz milyonlarca doları, Fransızların La Farge şirketinin çimentosu, İsrail’in bütün askeri taktikleri ve gücü ile bir harita çalışıyor, Türkiye’nin hemen dibinde yüzlerce kilometrelik cephe kuruyorlardı.

O SİLAHLAR BİZE KARŞI KULLANILIYOR. ASKERİMİZ O SİLAHLA ŞEHİT EDİLİYOR.

O silahların tamamı bize, ülkemize, askerlerimize karşı kullanılıyor.

Suriye’de şehit olan askerlerimiz o silahlarla vuruluyor.

ABD silahlarıyla, İsrail ve Avrupa’dan gelen silahlarla şehit oluyoruz.

Onların verdikleri patlayıcılarla şehirlerimize terör saldırıları yapılıyor, sivil kıyımlara imza atılıyor.

On birlerce kişilik orduyu donatacak silahlar sadece terör örgütüne destekle sınırlı görülemez.

Türkiye’ye karşı daha büyük savaşın hazırlığı yapılıyordu. Terör örgütünün arkasına gizledikleri çok büyük bir hesap vardı. O hesap Türkiye’yi parçalamaktı. İnadına yükselişe geçen Türkiye’yi durdurmak ve cezalandırmaktı.

Bizi vuran sadece PKK mı sanıyorsunuz? Bugüne kadar bu ülkeyi, bu milleti vuran ABD silahlarıydı, Alman/Fransız silahlarıydı, İsrail silahlarıydı.

İKİNCİ İSRAİL PLANI ÇÖKTÜ. TÜRKİYE KORKACAK SANDILAR!

“İkinci İsrail”i inşa ediyorlardı. Suriye topraklarındaki işleri bittiği anda Türkiye cephesini açacak, koridorun Türkiye ayağını başlatacaklardı.

“Nasıl olsa Türkiye’yi şimdiye kadar oyaladık, yine oyalarız” diye düşünüyorlardı. “İçerideki ortaklarımızla” bunu yapabiliriz diyorlardı.

“Nasıl olsa Türkiye; ABD, İsrail ve AB ülkelerini aynı anda karşısına alamaz” diyorlardı. Nasıl olsa Türkiye; Atlantik sistemi içinde, biz hayır dersek hareket edemez” diyorlardı.

“Nasıl olsa Suudi ve BAE gücü, bütün bölgeyi Türkiye aleyhine kışkırtacak” diyorlardı.

Oyun ince ince kurulmuştu. İçerideki bazı beyinsizler bunu anlayamadı. Onlar da, bu kadar ince hesabı anlamazlar diye düşünmüşlerdi zaten. Bugüne kadar getirmişler “bundan sonrasını da getiririz” diyorlardı.

SELÇUKLU, OSMANLI AKLINI UNUTTULAR. TÜRKİYE’Yİ SADECE CUMHURİYET DÖNEMİ, BU ÜLKEYİ SADECE ANADOLU ZANNETTİLER

Kendilerinden emindiler. Türkiye bağırır çağırır ama bir şey yapmaz, kırk yıldır uğraştığı gibi, terörle uğraşmaya devam eder, müttefiklerinden anlayış ve destek arar durur, zannediyorlardı.

Türkiye’nin yüzyıllarını hesaba katmadılar. Selçuklu, Osmanlı aklını, o siyasi genetiği hesaba katmadılar. Bu ülkenin hafızasını, tecrübelerini hesaba katmadılar.

Türkiye’yi sadece Cumhuriyet dönemi, bu ülkeyi sadece Anadolu zannettiler. Yüzyıllardır en zor anlarda bir derin akılla, kararla çıktığımızı unuttular. Çok sabrettiğimizi, çok ağırbaşlı olduğumuzu ama her zaman şaşırtıcı bir güçle harekete geçtiğimizi unuttular.

ONLAR HARİTA ÇİZECEK BİZ SUSACAKTIK, ÖYLE Mİ!

Bizi terörle terbiyle etmeye, birkaç örgütle diz çöktürmeye çalıştılar. Onlar harita çizecek biz susacaktık. Onlar coğrafya formatlayacak, biz bakacaktık.

Onlar her türlü askeri hareketliliğe girişecek biz boyun eğecektik. Onlar adım adım Türkiye’yi imha edecek, biz çaresiz bakacaktık, öyle mi!

Şimdi kıyameti koparıyorlar. Panik telâş, öfke ile oradan oraya koşuşturup duruyorlar. ABD yerleşik sistemi intikam yeminleri ediyor. Trump’tan intikam almanın yolunun Türkiye’den intikam almak olduğunu düşünüyorlar. ABD’nin bölgedeki askeri birimlerini doğrudan İsrail yönetiyor çünkü. Ama yapabilecekleri hiçbir şey yok.

SAHTEKÂRLIK, ALÇAKLIK, YÜZSÜZLÜK.. SÖMÜRGE ARTIĞI ARAP REJİMLERİ, KUDÜS’Ü SATANLAR, İSRAİL’E SUSARSINIZ!

Avrupa Birliği ülkeleri hep bir ağızdan Türkiye’ye “had bildirmeye” kalkışıyor. Her Avrupa başkentinden bir başka tehdit yükseliyor. Hepsi kuru gürültü. Terör temsilcilerini saraylarda ağırlayan Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Mali’ye askeri operasyon yaparken kimseden ses çıkmıyor! Sahtekârlık, alçaklık, yüzsüzlük..

Sömürge artığı Arap rejimleri ve Arap Birliği bizi tehdit ediyor. Otuz yıldır Arap toprakları işgal ediliyor. Suriye’nin üçte biri PKK ve ABD’nin işgali altında. Suriye’nin Golan bölgesi İsrail işgali altında. Ağızlarından tek cümle çıkamıyor.

Kudüs’ü İsrail’e satanlar, Mekke’yi pazarlık masasına sürenlerden söz ediyorum. Kendi ülkelerini bile koruyamayanlardan söz ediyorum. Tükenmiş, bitmiş köhne rejimler topluluğundan söz ediyorum.

PKK’YI VURURKEN ARKASINDAKİ KİRLİ KOALİSYONU DA VURDUK. 21. YÜZYILIN BÜYÜK HESABINI BOZDUK. BU GÜRÜLTÜ ONDAN!

Bu kadar gürültü neden biliyor musun Türkiye!

Terör adı altında, PKK adı altında hep birlikte Türkiye ile savaşıyorlardı. Türkiye, büyük bir direnişle, savunmayla karşı koyuyor şimdi.

Bu “Anadolu savunmasıdır” derken, “vatan savunmasıdır” derken bunu kastediyorduk. Fırat’ın Doğu’suna müdahale “istiklal mücadelesidir” derken bunu kastediyorduk.

İşte şimdi o savaş koalisyonu, PKK ve DEAŞ’ın arkasındaki o terör koalisyonu açığa çıktı.

Açığa çıkmakla kalkmadı, Türkiye onların bugüne kadar yaptıkları bütün hazırlıkları sıfırladı.

PKK’yı vururken arkasındaki kirli ittifakı da vurdu. Türkiye, ilk kez bu savaş koalisyonunu dağıtıyor. ABD’den İsrail’e, Avrupa’dan Arap saraylarına uzanan kirli ittifakın karargâhına giriyor.

Türkiye 21. yüzyılın en büyük hesabını bozdu.

SIRADA MÜNBİÇ, AYN EL ARAB VAR

Beş günde Rasulayn, Tel Abyad temizlendi. Güvenli bölgenin güney hattına ulaşıldı. Sırada Münbiç’ten, Ayn el Arab’dan Haseke’ye kadar olan bütün bölge var.

Hedef Irak sınırından Akdeniz’e kadar bütün bölgenin Türkiye için tehdit olmaktan çıkarılmasıdır.

Bu bir savaş değil, vatan savunmasıdır, meşru müdafaadır. Önümüze kim çıkarsa çıksın, varmamız gereken hedef burasıdır.

HALEP-MUSUL HATTI KIRMIZI ÇİZGİDİR. COĞRAFYANIN BİN YILLIK TARİHİNE BAKIN, HER ŞEYİ ANLARSINIZ!

Halep-Musul hattının kuzeyinde hiçbir güç Türkiye’yi tehdit etmemeli. Güney güvenlik hattı bu çizgidir. Bu bölge, hiçbir terör örgütü ya da bölge dışı ülkenin kontrolü altında olmamalı.

Stratejik önceliğimiz budur.

Bütün dünya şunu bilmeli: Biz sadece ülkemizi savunuyoruz. Bu ülkeye dair ne hesabınız varsa bu topraklara gömülecektir.

Coğrafyanın son bin yıllık tarihine bakın, her şeyi anlarsınız!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums