Sağa sola T.C. yazmakla olsaydı...

  • 6.05.2019 00:00

  Yabancı bir ülke, kendisine ait olmayan toprakların üzerinde uçan F-16'larından birisinden, her biri bir tondan fazla eden 4 füzeyle, bizim devletimizin haber ajansı binasını vurdu. Dört tondan fazla bombayla, 'deki 6 katlı  binası yerle bir edildi.  savaş uçaklarının sonraki hedefi de yine 'den bir yardım kuruluşunun Gazze'deki binası oldu.

İsrail'in bu düşmanca tutumu, Filistinliler kadar Türklere saldırmak için nasıl yanıp tutuştuklarını gözler önüne seriyordu. Hatta İsrail ordusu, Anadolu Ajansı binasının  ve İslâmî Cihad tarafından terör amaçlı kullanıldığını bile iddia edebildi. Okulları ve hastaneleri de aynı argümanla vuran alçaklar sürüsü İsrail ordusundan beklenen bir açıklamaydı bu ve hiç şüpheniz olmasın devamı da gelecek. ABD Başkanı Trump'a  terörist ilan ettirdikten sonra peşine düşecekleri Türkiye olacak.
Ancak şimdi politik analiz zamanı değil. Çünkü bilmeniz gereken başka bir alçaklar sürüsü var. Ve onlar 'de değil, aramızda yaşıyor.
İsrail, dört tonluk bombayla devletimizin haber ajansının binasını bombaladığı için sevinççığlıkları atan içimizdeki satılmışlar onlar. Millet olmak, ortak değerlere inanmaksa,bunlar bırakın bizi, insanlık milletinin değerlerini bile paylaşmayan insan müsvetteleriaslında!
Hesap ismi "1923Ankara1923" olan ve sorsan kendisine ulusalcı diyecek olan bir tanesi, "Teşekkürler İsrail. Elinize sağlık. Çok iyi yapmışsınız.
Umarım bütün çalışanlarıyla birlikte toplantı yaparken vurmuşlardır.  ve  ofisine de selam gönderseler keşke." Bir diğeri "TCPisileaks" ise "İyi oldu size Anadolu Ajansı" yazmış.
Ezcümle sağa sola T.C. yazmakla vatansever olunmaz; T.C.'nin sınırlarını yeniden çizmeye niyetlenenlere karşı durmakla olur.

***

KILIÇDAROĞLU KİMİN AYAĞINA GİTTİ?
 bombayı patlattı. Yazdığına göre  lideri , geçtiğimiz hafta sadece bir saatlik görüşme için 'a geliyor. Korumalarını yanına almıyor. 'a ait Kalamış Marina'ya özel bir girişten giriyor. Burada, kime ait olduğu bilinmeyen bir yatta kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerle bir görüşme yapıyor. Güvenlik açısından deniz polisine bilgi vermemesi, siyasi açıdan kendi partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na haber vermemesi ilginç... Sanıyorum halka karşı şeffaflığa çok önem veren Kılıçdaroğlu, kimlerle görüştüğünü kamuoyuna açıklar.
Ben de bir ekleme yapayım. Övür'ün anlattığı kronolojiye göre Kılıçdaroğlu, akşam İstanbul'daki gizli görüşmeye gittiği günün sabahında da İsrail Maslahatgüzarı ile görüşmüş. Kılıçdaroğlu görüşmeyi kendi paylaşmasa da Büyükelçilik sayfasından fotoğrafıyla bu görüşmeye yer verildi. Not düşeyim istedim.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums