'İçimi soğuttum, beni serbest bırakın'

'Onur Gencer, emniyette de adliyede de pişmanlık belirtmedi: İçimi soğuttum, beni serbest bırakın'

'İçimi soğuttum, beni serbest bırakın'
20.06.2021 - 08:08
2059

T24 yazarı Gökçer Tahincioğlu, Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Binası’na silahlı saldırıda bulunarak partili Deniz Poyraz’ı kateleden Onur Gencer'ın ifadesindeki detaylara yer verdi. Verdiği ifadelerde pişmalık duymadığını belirten Tahincioğlu, "Gencer, emniyette de adliyedede pişmanlık belirtmedi. Aynı beyanı tekrarladı: "İçimi soğuttum, beni serbest bırakın." Serbest bırakılması gerektiğine inanıyordu" dedi.

İfadesinin devamında Onur Gencer'in HDP'nin toplantısından haberinin olmadığını savunduğunu belirten Tahincioğlu, "HDP'deki toplantıdan bahsetmiyor ama binaya girdiğinde en az 4-5 kişiyi 'indireceğini' düşündüğünü söylüyor. 10 mermisinin olduğunu, 5'ini kullandığını iddia ediyor" dediğini aktardı. 

Gökçer Tahincioğlu'nun, "Deniz Poyraz'ın katili Onur Gencer: İçimi soğuttum, beni serbest bırakın!" başlığyla yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: 

Gencer, emniyette de adliyedede pişmanlık belirtmedi. Aynı beyanı tekrarladı: "İçimi soğuttum, beni serbest bırakın." Serbest bırakılması gerektiğine inanıyordu. Deniz Poyraz'ı öldürdükten dakikalar sonra hırsla yeniden kurşun sıktığını ve saldırdığını da rahatlıkla anlattı.

Zalimlerden uzak durun.

Gencecik bir insanı katlettikten sonra, "İsmin ne abicim?" diye soranlardan, başsağlığını esirgeyenlerden, neredeyse katledilen insanı suçlu çıkartanlardan, ölmedikleri için HDP'lileri suçlayanlardan, nefret dilinin sahiplerinden…

Deniz Poyraz'ı katleden Onur Gencer, sıradan biri değil. Ancak belli ki "Tek kişilik eylem, psikolojisi bozuk bir kişinin kişisel eylemi" örgüsü, birçok kesim tarafından satın alınmak isteniyor.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums