Ayhan Bilgen HDP’den istifa etti: Yolcu yolunda gerek

Ayhan Bilgen, HDP'den istifa ettiğini açıkladı. Bilgen, "Yolcu yolunda gerek! Uyarı ve eleştirilerimde yanılmayı umuyor, barış ve demokrasi için mücadele eden herkese başarılar diliyorum" dedi.

Ayhan Bilgen HDP’den istifa etti: Yolcu yolunda gerek
14.12.2021 - 06:31
Kaynak: Haber Merkezi
3203

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) eski Kars Belediye Başkanı ve eski milletvekili Ayhan Bilgen, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Kars Belediyesi’ne kayyım atanmasının ardından görevden alınan Belediye Başkanı Ayhan Bilgen HDP üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından "Yolcu yolunda gerek! Uyarı ve eleştirilerimde yanılmayı umuyor, barış ve demokrasi için iyi niyetle, özveriyle mücadele eden herkese başarılar diliyorum" notuyla duyurdu. Bilgen’in HDP Genel Merkezi’ne verdiği bugünkü tarihi taşıyan istifa dilekçesi şöyle:

'HDP’Lİ GİBİ GÖZÜKEN İSİMLERİN YÜRÜTTÜĞÜ İFTİRA KAMPANYASI'

“Bireysel beklentilerle değil toplumsal kaygılarla 2007 yılında Binumut adaylığı ile başlayan siyasi birlikteliğimi yine toplumsal kaygılarla sonlandırıyorum. Toplumsal eşitlik, eşitlik, özgürlük ve barış mücadelesinin farklı platformlarda yürütülmesine dair duyduğum ihtiyacı parti kurullarına ilettiğimi gibi kamuoyu ile de paylaştım. Birlikte çalışırken hangi ilke ve etik değerleri gözettiysem ayrılırken de aynı hassasiyeti göstereceğimi herkesin bilmesini istiyor, HDP üyeliğinden istifa ediyorum. HDP’li gibi gözüken isimler tarafından sosyal medya üzerinden yürütülen iftira, hakaret ve karalama kampanyasının yapacağınız açıklamayla son bulmasını umuyor aksi taktirde kişilik haklarımı savunmak zorunda kalacağımı bilmenizi istiyorum.”

Bilgen, HDP Genel Merkezi'ne gönderdiği istifa mektubunda şu ifadeleri kullandı:


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums