HDP Oluç: Bütün psikopatları Cizre ve Şırnak Emniyetine mi topladınız? 

HDP Oluç: Bütün psikopatları Cizre ve Şırnak Emniyetine mi topladınız? 
12.04.2022 - 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
862

HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek Emniyetin HDP binalarına yaptığı baskıyı dile getirdi. 

HDP Cizre İlçe binasına yapılan baskına değinen Oluç, “Yahu bütün psikopatları Cizre ve Şırnak Emniyetine mi topladınız? Bugün bu baskını yapıp Cizre İlçe Örgütümüzü bu hale getirenleri, Şırnak’ta bir avukatın bacaklarını kırıp hastanelik edeni hepsini aynı yere mi topladınız? İçişleri Bakanı size soruyorum; hepsini aynı yere mi topladınız? Bu tür durumlar karşısında hukuk ve demokrasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Siz Cizre’de Newroz'da meydanları doldurmuş olan on binlerce insanın iradesini kıramazsınız, boyun eğdiremezsiniz. Bu tür hukuksuzlukları yıllarca yaptınız ama işte insanlar Newroz'da böyle çıktılar. Bunu görün anlayın diye söylüyorum. Bu hukuksuzluklar karşısında demokratik, siyasi ve hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz”  ifadelerin kullandı.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums