HDP Eşbaşkanı Sancar'dan destek için "açık ve doğrudan görüşme" şartı

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Millet İttifakı ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendileriyle görüşüp anlaşması halinde seçimde destekleyeceklerini açıkladı.

HDP Eşbaşkanı Sancar'dan destek için "açık ve doğrudan görüşme" şartı
7.03.2023 - 05:11
Kaynak: Haber Merkezi
337

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın konuğu olan Sancar şartlı bir destekte bulunulacağını söyledi. HDP ile görüşülmesi gerektiğini belirten Sancar cumhurbaşkanlığı seçiyle ilgili atacakları adımları şu şekilde paylaştı:

'Ortak adaya destek verebiliriz'


"Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun.

Biz bir aday çıkarır mıyız çıkarmaz mıyız bunu kurullarımızla ve ittifak güçlerimizle yapacağımız görüşmelerle kararlaştıracağız.

Kendisini bizimle görüşmeye bekliyoruz. Neden bu kadar açık söylüyoruz bunu? Zaten daha önce ilkelerimizi açıklamıştık, eğer muhalefet ortak aday belirleyebilirse, o adayın bizimle yapacağı açık görüşmeler sonucu bir ortak noktaya, uzlaşıya varılırsa destekleriz.

O nedenle diyoruz ki kendisinin adaylığı hayırlı olsun, kendisini genel merkezimizde bunları konuşmak için ziyarete bekliyoruz.

Pazarlık için değil ilkeleri konuşmak için davet ediyoruz. Nelerin acilen yapılması gerektiği konularını konuşmak istiyoruz. Bizim temel gündemimiz toplumun isteği olan demokratik değişimdir.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums