Selahattin Demirtaş'tan ittifaklara çağrı: Yan yana yürüyün

Selahattin Demirtaş, "Yürü Emek ve Özgürlük İttifakı! Yürü Sosyalist Güç Birliği! Yürü Millet İttifakı! Yürü Bay Kemal! Yan yana yürüyün. Yeniden inşa edelim, yıkılan bu ülkeyi" dedi.

Selahattin Demirtaş'tan ittifaklara çağrı: Yan yana yürüyün
21.02.2023 - 20:09
Kaynak: Haber Merkezi
642

Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş yazılı açıklama yaptı. Demirtaş, Twitter hesabından paylaşılan açıklamada, deprem sonrasında yapılan çalışmalara değindi.

Selahattin Demirtaş, "Halk acı, panik ve çaresizlik içinde. Kimse yarınlarının ne olacağını bilmiyor. İktidar, koltuğunun derdinde. Muhalefet, halka yardımın haklı telaşında. Bin tane çözüm önerisi sıralayabiliriz. Ama şimdi iki temel başlığa odaklanmalıyız. 1- Herkes için acilen konteyner, gıda, temizlik malzemeleri, nitelikli ve yeterli sayıda tuvalet ve duş. 2- Derhal seçime gidip bu çetelerden kurtulmak" ifadelerini kullandı.

 

İttifaklara "yan yana yürüme" çağrısı yapan Demirtaş, "Yürü Emek ve Özgürlük İttifakı! Yürü Sosyalist Güç Birliği! Yürü Millet İttifakı! Yürü Bay Kemal! Yan yana yürüyün. Birleştirin, barıştırın ve yeniden inşa edelim, yıkılan bu ülkeyi. Başka çaremiz yok, başaracağız" dedi. (HABER MERKEZİ)


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums