BARIŞ SÜRECİNDEKİ TUTUMUM!

  • 4.03.2015 00:00

Herkes biliyor; barış sürecinde iki taraf var, birisi ordusu, polisi, özel timleri, istihbarat örgütü ile TC ve onun siyasi iktidar gücü AKP.

      Diğer taraf demokratik Kürt hareketinin  silahlı gücü, gerilla mücadelesinin örgütü PKK, PKK’nin esir lideri, Kürt Halk Önderi Öcalan, Kürt siyasi hareketi HDP.

    Ben yeniden açıkça söylüyorum, bu süreçte Demokratik Kürt hareketi tarafındayım. Devletini müzakere masasına oturtan Kürt hareketinin mücadelesidir. Bütün yüreğimle bu müzakerenin Kürt halkının temel taleplerini- ana dilde eğitim, eşit  yurttaşlık, demokratik anayasa vb. - karşılayarak barışa ulaşmasını istiyorum.

    AKP’nin süreci savsaklayan, muhataplarını “terörist” olarak suçlayan, muhalefete rağmen halka dayattığı iç güvenlik paketini, totaliter başkanlık sistemini  ve buna benzer tutumlarını eleştirmek benim en tabii hakkımdır.

Aynı düşünmek zorunda olmadığımız, AKP’nin tutumunu beğenen  solcu arkadaşlara duyurulur.

.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums