ÇATIDA TATİL!

  • 12.08.2014 00:00

 Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca resmen Cumhurbaşkanı artık halk tarafından seçilmiş oldu. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Pek çokları gibi ben ağır eleştirilerde bulunmayacağım. Seçilmiş cumhurbaşkanımız ülkemiz için en hayırlı olabilecek cumhurbaşkanıdır. Peki, neden?

İlk olarak söylemeliyim ki, ana muhalefet partisi cumhurbaşkanlık seçimi için gösterdiği aday incelenecek olursa, günümüz konjonktürüne çok uygun bir adayla yarışa katılmıştır. O yüzden ana muhalefetin almış olduğu bir riskten ötürü kendilerini kutluyorum. Velhasıl kelam öteki irili ufaklı partilerle birlikte desteklenmesini de bir masa etrafında toplanılmasını da hoş karşılıyorum. Ama ve lakin herkesin gözünden kaçan bir hassasiyet var.

O da elbette Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin tek başına ipi göğüsleyerek, tüm muhalefete karşı galip gelmesidir. O yüzden kendilerini kutlamak gerekir, hayırlı ve uğurlu olsun.

Benim eleştirim öncelikle, Sayın Cumhurbaşkanımıza, çünkü zaten güçlü ve kazanması muhtemel bir aday olarak devletin tüm imkânlarını kullanmasıydı buna hiç gerek yoktu. Zaten tüm halk kendisine olan inancını her şekilde göstermiş oldu. Benim asıl eleştiri oklarım, değerli muhalefet partilerinin tavan kadrolarına olacak. Göstermiş olduğunuz aday Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu Beyefendinin arkasında duramadınız. Benim görmüş olduğum en bariz hata ise şuydu: Konvoylarda bile MHP’li kadrolar ayrı yerde, CHP’li kadrolar ayrı yerdeydiler. Bu mu sizin anlayacağınız birlik ve beraberlik vurgusu. Ne oldu şimdi, çatı yıkıldı. Eh tabi yıkılır. Binanın zemini sağlam değil ki, çatı sağlam olsa ne yazar!

Bu zamana kadar hep derim, AK Parti’nin bu denli güçlü olmasının en önemli payı şudur: Hâlihazırda Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında çok sağlam danışmanlarının olması, etrafında pek çok analist, psikolog ve hatta sosyologlar olması. AK Parti’yi bu noktaya taşıyan, Sayın Cumhurbaşkanımızı bu noktalara getiren ülkenin siyasal, ekonomik ve pek çok hassasiyetlerini çok iyi bilmesi ve çok iyi analiz etmesi.

Şimdi sorarım size… Eyy benim ülkemin en köklü partisi CHP, eyy benim milliyetçiliğiyle övünen CHP kadar eski olan parti MHP! Daha 2000’li yılların başında kurulan bir partinin bu denli başarılı olmasının ardında yatan sebebi hala mı anlamıyorsunuz? Bırakınız artık ideolojilerinizi, artık ülkeyi okuyunuz, yoksa çatıda tatil devam eder…

 

.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums