“Çekin tuğlaları, yıkılsın duvar, altında kim kalırsa kalsın”

Sedat Peker'in, 28 yıl önce bombalı suikastla öldürülen Uğur Mumcu cinayetiyle ilgili açıklamalarının ardından Mumcu’nun eşi, eski CHP milletvekili Güldal Mumcu konuştu: “Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın.” Peker’in videosunda bahsettiği Savaş Buldan’ın eşi HDP eş Başkanı Pervin Buldan: Şimdi yeniden başa dönüyoruz ve yargılanmaları icin girişimde bu

“Çekin tuğlaları, yıkılsın duvar, altında kim kalırsa kalsın”
23.05.2021 - 18:33
2038

Sedat Peker, son videosunda Uğur Mumcu cinayetiyle ilgili Mehmet Ağar’ı suçlayarak şöyle demişti:

“Uğur Mumcu görüşüne katılırsınız katılmazsınız, bence şehittir. yahu namuslu adamdı, şerefli adamdı, herşeyden önce dürüsüt adamdı, neden öldürüldü? Öldürüldüğünde yazdığı yazılara bakın, terörden beslenen terör lordları, bunun üzerine çalışma. Hep terör bölgelerinde uyuşturucu tarlaları, satışları olur, hep ama.  Ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor yanına ilk gelen kim? Katiller en önce gelir;  Mehmet Ağar. Eşine diyor ki, ben gıyaben tanıyorum dünyanın en iyi insanı “ben diyor buradan bir tuğla çekersem devlet aşağı çöker” bu meşhur sözdür, devletin içinde yaşayanlar bunu bilirler.”

Bu iddia üzerine Güldal Mumcu Twitter hesabından açıklama yaptı:

Senelerdir Uğur Mumcu cinayetinin aydınlatılması için kim ne biliyorsa anlatsın, işin ucu kime dokunuyorsa dokunsun dedik. Bu görüşümüzü korumaya devam ediyoruz. Çekin tuğlaları yıkılsın duvar altında kim kalırsa kalsın.

Pervin Buldan: Yargılanmaları için girişimde bulunacağız..

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:1559562320321-baba.jpg

Peker’in öldürülen işadamları arasında adını saydığı Savaş Buldan’ın eşi olan HDP eş Genel Başkanı Pervin Buldan da, yeni videoyla ilgili tweet attı:

“Yıllardır hep söyledik şimdi yine söylüyoruz. Savaş Buldan ve arkadaşları Devleti yönetenler tarafından öldürüldü. Cinayeti işleyenler göstermelik yargılandı ve beraat etti. Şimdi yeniden başa dönüyoruz ve yargılanmaları icin girişimde bulunacağız.”

Türkan Elçi: Dört Ayaklı Minare’nin ayağının altına ilk gidenin kim olduğunu söylese…

2015’de hendek olayları sırasında Diyarbakır Sur’da Dört Ayaklı Minare’yi korumak için yaptığı basın toplantısı sırasında yaşanan çatışmada vurularak hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu başkanı Tahir Elçi’nin eşi Türkan Elçi de video üzerine yorum yaptı.

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:turkan-elci-tahir-elci_060323871.jpg

“Az önce herkes gibi ben de beklenen 7. videoyu izledim.Bilgisayarı kapatırken Sedat Peker “Dört Ayaklı Minare’nin ayağının altına ilk gidenin kim olduğunu söylese, taşlar yerine daha da oturacak”dedim. Ne de olsa üzerinden çok zaman geçmedi, hafızasını zorlamasına gerek yok.”


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums