Davutoğlu'ndan İkizderelilere destek: Her zaman yanınızdayız

Davutoğlu'ndan İkizderelilere destek: Her zaman yanınızdayız
20.05.2021 - 05:06
1479

İkizdere Gürdere köyünde İskencedere Vadisinde yapılmak istenen taşocağına karşı tepki gösteren yöre insanını, bugün Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci ile bir grup partili ziyaret etti.

rize7.jpg

Heyet Genel Başkan Davutoğlu’nu arayarak köylülerle sohbet etmesini sağladı. Davutoğlu şunları söyledi: 

“Bu bayram gününde çok haklı mücadelenizi destekliyorum. Milletin iradesine müdahale edecek hiçbir güç yoktur. Sizin yanınızdayız. Haftalardır İkizdere’de çok haklı bir şekilde yürüttüğünüz mücadeleyi destekliyorum.

rize4.jpg

Haklı mücadelenizde ülkeyi yönetenler çok küçük rantlar içinde oluyor. Mücadele için de her zaman yanınızda olacağız. Verdiğiniz mücadeleyi destekliyoruz, emek veren katkıda bulunan herkese selamlarımı gönderiyorum. Her zaman yanınızdayız. Değerli İkizdereli köylülere selamlarımı iletiyorum.” 

rize5.jpg

“RİZELİ RİZE’YE İHANET ETTİRMEZ” 

Gelecek Partili Selim Temurci de yöre insanı ile tepki toplantılarının yapıldığı alanda bir araya gelerek sohbet etti. Temurci, “Rizeli olarak utanıyorum. Bu yörenin çocuklarının buraya daha çok gelmesi lazım. Burada annelerimize terörist muamelesi yapılması yakışık olmadı.

rize3.jpg

Ağaca çıkıp ağacında nöbet tutan insana terörist muamelesi yapamazsınız. Ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanımız dedi ki ‘Biz İstanbul’a ihanet ettik’ ama Rizeli Rize’ye ihanet ettirmez. Doğayı tabiatı korumak için sürekli sizinle olacağız.”

Davutoğlu telefonla konuşurken jandarma aracından sık sık siren çalınması tepki çekti. 


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums