Turizm Bakanı’ndan, kendi şirketinin tatil köyü projesinin ormanlık alana genişletilmesi için onay

Ersoy Otelcilik‘in Türkbükü’nde yapacağı 5 yıldızlı tatil köyü projesine 25 bin metrekarelik orman arazisinin dahil edilmesine onay verdi.

Turizm Bakanı’ndan, kendi şirketinin tatil köyü projesinin ormanlık alana genişletilmesi için onay
13.05.2022 - 06:50
Kaynak: Haber Merkezi
1435

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy‘un ana hissedarı ve yöneticisi olduğu Ersoy Otelcilik‘in Türkbükü’nde yapacağı 5 yıldızlı tatil köyü projesine 25 bin metrekarelik orman arazisinin dahil edilmesine onay verdi.

Bakan Ersoy’un ana hissedarı ve yöneticisi olduğu şirket, 115 bin metrekarelik alana bitişik 25 dönüm arazinin tahsisi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na müracaat etti.

Birgün‘den Bilal Çelik’in aktardığına göre, orman vasfındaki hazine arazilerini tahsisinde sakınca görmeyen bakanlık, 24 Eylül 2021 tarihinde gereken onayı verdi. Tahsis edilecek 25 bin metrekarelik ek alanda 120 odalık bir blok inşa edilecek.

Otel inşaatında sona gelindi

Proje tanıtım dosyasındaki bilgilere göre; işlemlerin ardından 3 milyar 678 milyon lira tutarındaki 5 yıldızlı dev tatil köyü projesi için ÇED süreci başlatıldı. Verilen ön onayla birlikte 307 oda ve 870 yataklı tesisin önünde engel de kalmadı.

İnternet üzerinde 2022 yazında hizmete açılacağı duyurulan ve tanıtımları aylar önce başlayan turizm yatırımı için hazırlanan ÇED dosyasındaki görsellerde otel inşaatında ise sona gelindiği ortaya çıktı.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums