Gültekin Uysal'dan da sığınmacı yorumu geldi: Ev sahibim Afgan

Uysal, "Yoğun göç altındayız. Bunların arasında gerçekte kimler var bilinmez. Ama cadı avı gibi Suriyeli avı da yapmak olmaz. Küçük bir kıvılcım büyük bir sorun yaratabilir. Ev sahibim Afgan, üstelik İstanbul'da çok sayıda evi varmış" dedi.

Gültekin Uysal'dan da sığınmacı yorumu geldi: Ev sahibim Afgan
11.05.2022 - 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
718

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal da konuya ilişkin yorumlarda bulunarak, "Ev sahibim Afgan, üstelik İstanbul'da çok sayıda evi varmış" dedi.

Gazeteci Hande Fırat'a konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da sığınmacılar konusunda yorumlarda bulunarak polemiğe katıldı. Uysal, "Yoğun göç altındayız. Bunların arasında gerçekte kimler var bilinmez. Ama cadı avı gibi Suriyeli avı da yapmak olmaz. Küçük bir kıvılcım büyük bir sorun yaratabilir. Ev sahibim Afgan, üstelik İstanbul'da çok sayıda evi varmış" dedi.

Suriye'nin demografik yapısına değinen Uysal şunları söyledi;

"Türkçe öğreteceksiniz. Bazen itiliyorlar, eleştiriliyorlar diye öfke duyuyorlar. Buna acil bir çözüm bulunmalı. Türkiye, Suriyelileri burada tutarak bir defa Suriye'nin demografik yapısını bozuyor. Kayıtdışı bir çalışma alanı oluştu. Konut üzerinden vatandaşlık satılması ise bizi incitiyor.

İşin özü tabii ki yanlış Suriye politikası. Türkiye, Moskova ve Tahran üzerinden değil, doğrudan Şam rejimi ile ilişki kuracak. Suriyelilerin geri dönmesi için iklim değişikliğine ihtiyaç var. İktidar değişmeli. Suriyeli kadar Afgan, Iraklı başka ülkelerden de kontrolsüz bir göç dalgasının altındayız. AK Parti mülteciler üzerinden Batı ile ilişkisini sınırladı. Batı, Türkiye'ye mülteci kampı diye bakıyor."


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums