Ümit Özdağ Kendini mi İhbar Ediyor Yoksa Yapmak İstediklerini Başkaları Daha Önce Yapacak Diye mi  Sitem Ediyor

Ümit Özdağ basın açıklaması yaparak Haziran 2015 - Kasım 2015 arasındaki sürece benzer bir şiddet dalgasını bu sefer sığınmacılar üzerinden planlıyorlar, diye konuştu. Göçmenleri hedef alan Ümit Özdağ neden böyle konuşuyor. Özdağ göçmenleri korumak için değil korkutmak ve kovmak için Zafer Partisini kurdu.

Ümit Özdağ Kendini mi İhbar Ediyor Yoksa Yapmak İstediklerini Başkaları Daha Önce Yapacak Diye mi  Sitem Ediyor
9.05.2022 - 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
784

Ümit Özdağ basın açıklaması yaparak
Haziran 2015 - Kasım 2015 arasındaki sürece benzer bir şiddet dalgasını bu sefer sığınmacılar üzerinden planlıyorlar, diye konuştu. Göçmenleri hedef alan Ümit Özdağ neden böyle konuşuyor. Özdağ göçmenleri korumak için değil korkutmak ve kovmak için Zafer Partisini kurdu.

Ümit Özdağ, "Soylu ve ekibi çok tehlikeli bir oyun oynuyor Haziran 2015 - Kasım 2015 arasındaki sürece benzer bir şiddet dalgasının bu sefer sığınmacılar üzerinden planlandığı anlaşılıyor." diyerek ne yapmak istiyor. Özdağ kendini mi ihbar ediyor yoksa yapmak istediklerini başkaları daha önce yapacak diye mi  sitem ediyor.

Özdağ, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na, "Sayın Davutoğlu korkmayın, tehdit edildiğinizi kamuoyunda gördük, çıkın, Haziran - Kasım 2015 arasında ne olduğunu anlatın." çağrısını yapması bur dönem gizli odakların siyasi gündemi belirlemek için çevirdikleri entrikalara dikkat çekiyor.

Özdağ, aynı yapıların birilerinin de göçmenler üzerinde bir işler çevireceginin de ipuçlarını veriyor. Özdağ bundan bu kadar endişe duyması kendi partisinin alet edilebileceğini söylüyor. Özdağ bu kadar endişe duyuyorsa neden göçmen karşıtı bur parti kurdu, göçmen sorunu diğer sorunların önüne koydu. Bütün bunlar belirsiz. Ama belli ki birileri çok ciddi şekilde göçmenler üzerinden bir korku iklimi yaratmak istiyor.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums