Özdağ, İçişleri Bakanlığı’na 100 Metre Kala Engellendi

Soylu gelemedi ve engelledi beni. O bir korkak, görevin bittiğinde tutuklanacaksın, kliminal adamsın, Karadenizli cesur olur, Of'lu biliyordum oysa ki kofluymuş.

Özdağ, İçişleri Bakanlığı’na 100 Metre Kala Engellendi
6.05.2022 - 11:08
Güncelleme 6.05.2022 - 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
765

Ümit Özdağ, bugün saat 11:00'da Meclisin Dikmen çıkışından yürüyerek İçişleri Bakanlığına yürümek istedi ancak sivil polis Bakanlığa 100 metre kala engellendi.

Özdağ engelleme karşısında kısa bir açıklama yaparak; Soylu'nun, Zafer Partisine dönük bir provokasyon içinde olduğunu, dünkü küfürlü saldırısının da provokasyonun parçası olduğunu söyledi. Özdağ ayrıca, ben meydan okudum geldim, ama Soylu gelemedi ve engelledi beni. O bir korkak, görevin bittiğinde tutuklanacaksın, kliminal adamsın, Karadenizli cesur olur, Of'lu biliyordum oysa ki kofluymuş. Özdağ açıklamasını, ya benden özür dilesin Soylu, yoksa bu kavga ikimizden birinin ölünceye dek sürecek, diye konuştu.


Ne olmuştu:

Ümit Özdağ, Suriyelilere yönelik ırkçı açıklamalarının ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Twitter hesabından Özdağ hakkında suç duyurusu yapılacağını açıklamıştı. Özdağ da sistem medya hesabından yanıt vermişti. Ardından sosyal medyaya düşen ve yapımcısı gözaltına alınıp serbest bırakılan 'Sesiz İstila' kısa filminin masraflarını üstlendiğini ve sorumlusu olduğunu duyurdu Özdağ. Bunun üzerine katıldığı bir televizyon programında Soylu, Özdağ'ı hedef alarak ağır suçlamada bulundu. Bunun üzerine Özdağ basın açıklamasıyla Soylu'ya meydan okudu.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums