Ekrem İmamoğlu Karadeniz Ziyareti Bir Meydan Okuma mı

Ruşen Çakır, İmamoğlu’nun bölgede beklenenden çok daha yoğun ilgiyle karşılandığını, her ne kasar 6'lı masanın askeri olarak kendini tanımlasa da cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıktığı tespitinde bulundu.

Ekrem İmamoğlu Karadeniz Ziyareti Bir Meydan Okuma mı
3.05.2022 - 19:04
Güncelleme 3.05.2022 - 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
894

Medyascope'de Ruşen Çakır, İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz Ziyaretini yorumladı.

Ruşen Çakır, Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan habersiz yapmadığını, zaten kendisine duyulduğunu söyledi. Çakır, İmamoğlu’nun genel başkanından izin alsa da ziyaretini bir meyden okuyuş olarak değerlendirdi.

Çakır, İmamoğlu memleketi Trabzon'a inmesinin hem ardından Rize’ye geçerek meydanlarda konuştuğunu, Çayeli ilçesinde dev Erdoğan posterini önünde kalabalığa seslenişinin cumhurbaşkanlığı adaylığı için meydan okuma anlamını taşıdığını vurguladı.

Bu ziyareti ve mitingleri değerlendiren Çakır, İmamoğlu’nun bu çıkışının yalnız Erdoğan’a bir meydan okuyuş anlamına gelmediğini 6'lı masaya da dönük olduğunu söyledi. İmamoğlu yarın Trabzon'da muhtemelen bir miting düzenleyerek bayram ziyaretini geleceği işaret eden siyasi mesajla sonlandıracak. Çakır, İmamoğlu’nun bölgede beklenenden çok daha yoğun ilgiyle karşılandığını, her ne kasar 6'lı masanın askeri olarak kendini tanımlasa da cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıktığı tespitinde bulundu.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums