Soylu Kastamonu'ndan Pençe-Kilit Operasyonu Hakkında Sert Konuştu

Soylu Kastamonu'ndan Pençe-Kilit Operasyonu Hakkında Sert Konuştu
25.04.2022 - 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
585

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 11 Ağustos 2021 tarihindeki sel felaketinden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu.

Soylu, hem gündeme ilişkin hem de sel felaketini yaşayan Kastamonu, Bozkurt ve Bartın’da yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Soylu'nun açıklamalarında öne çıkan Türkiye’nin Kuzey Irak Kürdistan Bölgesine başlattığı Pençe-Kilit Operasyonunu üzerine söyledikleriydi:

"Şu anda Pençe-Kilit Operasyonunu sınırlarımızın dışında, eren Abluka operasyonlarımızı da sınırlarımızın içerisinde eş anlı ve eş güdümlü gerçekleştiriyoruz. Hepinizin huzurunda söylüyorum; ahdımız var, andımız var. Çocuklarımız bir gün 23 Nisan Bayramı’nın mutluluğunu yaşıyorlar, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı 29 Ekim 2023 tarihinde, bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak söylüyorum, bu ülkede terör örgütünün, etrafımızdaki coğrafyada, terör örgütünün adını andırmayacak, içerde de dışarda da onu tamamen silecek bir anlayışı başlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız dedi ki, ‘Kandil’i de başlarına yıkacağız, Suriye’deki terör yuvalarını da başlarına yıkacağız.’ Geliyor gelmekte olan, bunları perişan edeceğiz. Bizden sonraki nesiller Terör Örgütü görmeyecekler, isim bilmeyecekler; huzur, kardeşlik, yükselme, zenginlik, büyük ve güçlü Türkiye bilecekler. Çok sıkıntı çektik, çok maliyet ödedik, çok evlatlarımızı ay-yıldızlı bayraklarla toprağa gönderdik. İnşallah öyle bir darbe vuracağız ki bellerini doğrultamayacaklar. Onun için dualarınızı bekliyoruz”

 


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums