Gultekin Uysal Hem Gönül Aldı Hem de 6'lı Toplantıya Davet Etti

Gultekin Uysal Hem Gönül Aldı Hem de 6'lı Toplantıya Davet Etti
21.04.2022 - 06:29
Kaynak: Haber Merkezi
943

Demokrat Parti(DP) Başkanı Gültekin Uysal, 10 Nisan'da Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni bir tartışmanın fitilini yakmıştı. Uysal, paylaşımında "Türk Milleti'nin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili beklentisinin 3 ölçüsü var; 20 yıllık AK Parti döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak, seçilebilirlik, seçim sonrası 20 yılda AK Parti tarafından 'devr-i sabık' muamelesine maruz kalan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurucu bir ruhla yeniden tesis etme yetisi!" demişti.

Uysal, tartışma yaratan sözlerini yeni bir açıklamasıyla düzeltmeye çalıştı:"Kastettiğim kişiler açıkça Beştepe etrafında kümelenmiş dar çıkar gruplarıdır. Ortak bir yaşam inşası için 6'lı masa etrafında bir araya gelmiş partiler/liderler değildir."

Uysal, haftasonu gerçekleşecek 6'lı toplantı öncesi salı günü Babacan'ı çarşamba günü de Akşener ve Davutoğulu'nu ziyaret ederek tartışma yaratan sözlerinden dolayı oluşan gerilimi yumuşatmaya çalıştı.

24 Nisan Pazar günü Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantıda da cumhurbaşkanlığı adayının ismi açıklanmayacak ama isimler üzerinden bir tartışma yaşanacağı beklentisi oluştu.



Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums