Soylu'nun Fotoğraf Albümü Genişliyor

Soylu'nun Fotoğraf Albümü Genişliyor
14.04.2022 - 11:25
Güncelleme 14.04.2022 - 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
935

İçisler Bakanı Süleyman Soylu'nun bu kez kokainden tutuklanan Ali Osman Akat'la fotoğrafı çıktı.

Daha Önce Soylu’nun Fotoğraf Albümünde Yer Alanlar

Daha önce Brezilya'da özel uçakta 1,3 ton kokain ele geçirilmesine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan iş insanı Şeyhmus Özkan ile fotoğrafı basına düşmüştü.

ABD'nin talebiyle 'kara para aklama' suçlamasıyla Avusturya'da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın özel jetini kullananlar arasında olduğu ortaya çıkmış ve uçağa binerken çekilen görüntüleri yayınlanmıştı.

Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yan yana çekilmiş fotoğrafının ortaya çıkması da gündeme oturmuştu.

Süleyman Soylu'nun, geçmişte Suriye'deki El Nusra Cephesi ile yan yana savaşan 2. Sahil Tümeni'nden Emrah Çelik ile de fotoğrafı yayınlanmıştı

Albüme Son Eklenen Ali Osman Akat

Ulusal habere son dakika düşen görüntü de, Kolombiya’dan Türkiye’ye “kozmetik ürün” adı altında gönderilen 111 kilogram kokainin alıcısı olarak görülen L’actone Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat ile Süleyman Soylu'nun fotoğrafı ortaya çıktı. Soylu'nun böylelikle gayri resmi ilişkilerin yer aldığı fotoğraf albümü oldukça geniş bir yelpazeyi içine katmış oldu.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums