Yargıtay Kararı Erdoğan'ı Üzdü 

Yargıtay Kararı Erdoğan'ı Üzdü 
14.04.2022 - 07:18
Kaynak: Haber Merkezi
570

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının 'Man Adası’na para gönderdiği' iddiasına yönelik yürütülen davanın sonucu açıklandı. Söz konusu davayı Kemal Kılıçdaroğlu kazandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarının MAN adası iddiaları üzerine açtığı davayı Kemal Kılıçdaroğlu kazandı. 

5 Aralık 2017 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bir konuşma sırasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para gönderdiğini iddia etmişti. Bu sözler üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınları Kılıçdaroğlu hakkında, 1.5 milyon TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Yürütülen dava son olarak Yagıtay’a giderken yüksek mahkemenın kararı açıklandı.  

Avukat Celal Çelik'in Twitter üzerinden yaptığı duyuruda “Bu kez Yargıtay, Erdoğan'a ders verdi! " diye yazarken davanın sonucunu şu sözlerle duyurdu: 

MAN Adası davalarında da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu haklı çıktı ve kazandık! Suç işleyen sözde hakimlerce (3 davada) verilen yüzbinlerce TL'lik kararlar Yargıtay tarafından bozuldu! Kazanmaya ve ders vermeye devam edeceğiz! Sözümüz söz!"


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums