Millet İttifakı'nda Tam Bir Konsensüs Yok

 Millet İttifakı'nda Tam Bir Konsensüs Yok
11.04.2022 - 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
680

Demokrat Parti(DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal resmi sosyal medya hesabından dün akşam siyasi gündemi sarsacak paylaşımda bulundu. "AK Parti veya birilerinin gönlü istedi diye bugünden bir beyanda bulunulmaz" diyen Uysal, cumhurbaşkanı adaylığı için 3 kriter açıkladı.

Uysal'ın paylaşımında zikredilen kriterler:

1) 20 yıllık Akp döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak,
2) Seçilebilirlik,
3) Seçim sonrası 20 yılda Akp tarafından ‘devr-i sabık’ muamelesine maruz kalan TC Devleti’ni kurucu bir ruhla yeniden tesis etme yetisi!

Uysal'ın açıklamasına Millet İttifakı'nda adeta soğuk duş etkisi yarattı. Unsal'ın bu çıkışı siyasi kulislerde ittifak çatlıyor mu yorumu yapılmasına yol açtı. Uysal sosyal medyada yaptığı paylaşımının birkaç saat sonra yeni  bir twit daha paylaşarak:
'Ayrıca paylaştığım sıralı twitler dolayısıyla Anadolu tabiriyle kimse ‘dananın altında buzağı aramasın!’

İsimlerden bağımsız toplumsal muhalefetin talebini prensip/değerler temelinde ifade etmekten ibarettir!

Sadece safra üreterek iklimi zehirlemek isteyenlere matuftur.' ifadelerinde bulundu.

Uysal, her ne kadar isimlerden söz etmediğini söylese de ilk paylaşımının arkasında durduğunu teyit etmiş oldu. Belliki Uysal, altı ittifak partisinin 3 kez bir araya geldiği toplantıda dillediremediği bir sorunu kamuoyuna açtı. Dolaysıyla Millet İttifakı'nda tam bir konsensüs oluşmadığı böylelikle belli olmuş oldu.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums