Çiğli Belediyesi'nde Grev

Çiğli Belediyesi'nde Grev
8.04.2022 - 21:29
Güncelleme 8.04.2022 - 21:30
Kaynak: Haber Merkezi
747

Çiğli Belediyesi'nde greve çıkan DİSK Genel İş Sendikası 8 No'lu Şube üyesi işçilerin eyleminin ikinci gününde, işçileri çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ziyaret etti.
Çiğli Belediyesi Çibel A.Ş. ile DİSK Genel İş Sendikası 8 No'lu Şubesi arasında 829 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi sürecinde uzlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkan işçilerin eylemi ikinci gününde devam ediyor. Bugün de belediye önünde bir araya gelen işçiler, sık sık “Kurtuluş yok tek başına yap hep beraber ya hiçbirimiz”, “Çibel işçisi köle değildi” ve “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganları attı.
İşçiler belediye binası önünde halaylarla bekleyişi sürdürürken, çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütleri ile Çiğli Kent Konseyi ve Çağdaş Hukukçular Derneği üyesi avukatlar işçileri ziyaret etti. Grev alanını ziyaret edenler arasında diğer ilçe belediyelerinde çalışan DİSK üyesi işçiler de yer aldı.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums