DSP Başkanı Önder Aksakal'a Partisinden İhraç Talebi

  DSP Başkanı Önder Aksakal'a Partisinden İhraç Talebi
31.03.2022 - 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
947

MDK Üyesi Sefa Aykaç yazdığı dilekçe ile DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı toplumda partinin yanlış algılanmasına neden oldu gerekçesiyle Yüksek disiplin kuruluna ihraç istemiyle dilekçe verdi.

Önder Aksakal, birkaç gün önce de Duvar gazetesinden Serkan Alan'a bir röportaj vermişti.

Röportaj da Alan, Önder Aksakal'ın 2021 yılında yaptığı bir açıklamayı anımsatarak; 'Erdoğan artık ulusalcı, ittifaklar dışında kalamayız' dediğini, bu görüşünün değişip değişmediğini ve yeni seçim sistemiyle ittifak anlayışını sordu.

 Önder Aksakal,  Erdoğan hakkında düşüncelerinin değişmediğini ve yeni seçim sisteminin hâkim partilerle ittifakı zorunlu kıldığı dolayısıyla Millet ve Cumhur İttifakı ile bir ittifaka girebileceklerini yanıtını vermişti.

Sefa Aytaç, Aksakal hakkında verdiği dilekçeden sonra bir televizyon kanalına bağlanarak gerekçelerini sıraladı. Uzun süredir Aksakal'dan rahatsız olduklarını, bardağı taşıranın ittifak anlayışı olduğunu söyledi.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums