Ahmet Türk'ten Aysel Tuğluk açıklaması: Bu kadar Düşmanlığı Kabullenmek Mümkün Değil.

Ahmet Türk'ten Aysel Tuğluk açıklaması: Bu kadar Düşmanlığı Kabullenmek Mümkün Değil.
26.03.2022 - 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
1139

Kürt siyasetçi, eski milletvekili Aysel Tuğluk, 5 yılı aşkın süredir cezaevinde tutuluyor. Öğrenme, bellek, oryantasyon, dil fonksiyonları ve kişilik gibi mental fonksiyonların bozulmasının yanında hafıza kaybına sebep olan bir hastalık olarak bilinen Demans hastalığına yakalandı. 

Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu Tuğluk, yapılan tüm çağrılara rağmen tahliye edilmiyor. Tuğluk’un tahliye edilmesi için başlatılan kampanyalar devam ediyor. Kürt siyasetçi Ahmet Türk, Mezopotamya Ajansı’na (MA) Tuğluk için konuştu.

Türk, 'Aldığım haberlere göre cezaevinde kalma koşulu olmadığını ve kendi ihtiyaçlarını karşılama şansına sahip olmadığı söyleniyor. Böyle olmasına rağmen bir düşman hukuku işletiliyor.

Farklı düşünebiliriz, farlılıklarımız olacak, hatta siyaseten birbirimize karşı mücadele de vermiş olabiliriz. Ama gerçekten cezaevinde kalamayacak durumda olan bir insana bu kadar düşmanlık yapılmasını da kabullenmek ve anlamak mümkün değil.', diye konuştu.

 


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums