Danıştay Baskının Tutuklu Mahkûmu Osman Yıldırım'dan İmamoğlu'na Suikast Yapılacak İddiası

Danıştay Baskının Tutuklu Mahkûmu Osman Yıldırım'dan İmamoğlu'na Suikast Yapılacak İddiası
24.03.2022 - 23:23
Güncelleme 23.04.2022 - 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
1281

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu köşesinde bugün, Danıştay baskınında hâkim Mustafa Yücel Özbilgin’in öldürülmesi faillerinden Osman Yıldırım'ın cezaevinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na suikast yapılacağını bildiren bir mektup yazdığını açıkladı.

Terkoğlu'nun aktardığına göre mektup Edirne F Tipi Cezaevi’nden geliyor ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na hitaben yazılmış. Altındaki imza  'Esir Osman Yıldırım' yazılı.

Terkoğlu 'Suikast Bildirimi' başlığını taşıyan mektupta  tutuklu mahkûm Osman Yıldırım, önümüzdeki günlerde İmamoğlu’na bir suikast yapılacağını iddia ettiğini söyledi.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu olan Yıldırım mektubunda:

'Kendi yaptıkları, Türkiye’nin 11 Eylül’ü olan Danıştay katliamının kayıtlarını, MOBESE kayıtlarını imha ederken, 27 Ocak 2022 tarihli yemek yeme kayıtlarınızı gösteren MOBESE kayıtlarını basın ve medyaya bile isteye servis etmeleri, zatı alinize yapılmış bir tehdittir, gözdağıdır. Ve bir sonraki aşamaları şahsınıza suikast yapacaklardır" ifadesini kullandı. Yıldırım, "İstanbul Valiliği’ne ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na kesinlikle güvenmeyin" ifadesi yazılıydı.

Barış Terkoğlu yazısının devamında şunları yazdı:

'İhbar dilekçesinin sonunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu işaret eden Yıldırım, şu ifadeleri kullanmış:

'Pimi çekilmiş serseri bir el bombası olarak, zatı alinize suikast yapacağını bildiriyorum.'


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums