Star yazarı Sibel Eraslan'dan Geç Gelen 'Özeleştiri'

Star yazarı Sibel Eraslan'dan Geç Gelen 'Özeleştiri'
21.03.2022 - 20:35
Güncelleme 26.03.2022 - 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
1203

 Furkan Vakfı’nın 8 tutuklu üyesi için 20 Mart'ta Adana'da düzenlediği eyleme polis müdahale etmişti. Eyleme katılan ve yerde yatan bir vatandaşın öldüresiye dövüldüğüne dair görüntüler kameralar yansımıştı. Sosyal medyada paylaşılan diğer videoda ise polisin kameralar önünde vakıf üyelerine işkence ettiği görülmüştü. 

Sosyal medyada düşen görüntülere ilişkin Star yazarı Sibel Eraslan kendi tweter hesabından bir yazı paylaştı. Yazı kamuoyunda ilgiyle karşılandı.

Eraslan; "Başörtüsüne özgürlük adına ömrümüzü verdik; başörtülü bir kadının copla bir başka kadını dövmesi beni şoke etti. Tesettürlü kadınların eğitimi ve meslek sahibi olması için göğüs gerdiğiniz onca çile, onca sabır, onca dirençten sonra, başörtülü bir kadının elindeki copla, kemiklerini kırarcasına bir başka kadını dövmesi beni tam anlamıyla şoke etti. Dünya, ne kadar acı ve ağır bir iz..." diye yazdı. 


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums