Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’nden ‘İnek Duası’na inceleme

Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde (SBF) kutlanan ‘İnek Bayramı’nda bir öğrencinin imam kılığında okuduğu ‘İnek Duası’yla ilgili, ‘fakülte ve üniversite ilkeleriyle bağdaşmadığı’ gerekçesiyle adli ve idari inceleme başlatıldığını duyurdu.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü’nden ‘İnek Duası’na inceleme
16.05.2022 - 01:53
Kaynak: Haber Merkezi
5998

Ankara Üniversitesi Rektörlüğü, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde (SBF) kutlanan ‘İnek Bayramı’nda bir öğrencinin imam kılığında okuduğu ‘İnek Duası’yla ilgili, ‘fakülte ve üniversite ilkeleriyle bağdaşmadığı’ gerekçesiyle adli ve idari inceleme başlatıldığını duyurdu.

Öğrenci topluluklarının organize ettiği ‘İnek Bayramı’nda her yıl konser ve etkinlikler düzenleniyor. Ayrıca gelenek olarak bir öğrenci imam kılığında ‘İnek Duası’ okuyor.

Öğrenciler, salgın sebebiyle iki senedir düzenlenemeyen ‘bayram’ için 12 Mayıs Perşembe günü toplanmış, her zaman olduğu gibi bir öğrenci imam kılığında ‘İnek Duası’nı okumuştu.

Etkinlik, iktidara yakın medya ve okuldaki muhafazakar öğrenciler tarafından hedef gösterilmişti.


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums