“Kelepçe Kullanma Kılavuzu” Oyunundan İki Yeni Gösterim

13 Mayıs’ta Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon’da, 25 Mayıs’ta Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde tiyatroseverle buluşacak.

“Kelepçe Kullanma Kılavuzu” Oyunundan İki Yeni Gösterim
10.05.2022 - 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
768

Hüseyin Avni Danyal ve Başak Daşman’ın rol aldığı Kelepçe Kullanma Kılavuzu oyunu, 13 Mayıs’ta Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon’da, 25 Mayıs’ta Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde tiyatroseverle buluşacak.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir sorgunun sahnelendiği Kelepçe Kullanma Kılavuzu oyununda Başak Daşman zeki ve entelektüel bir kadını, Hüseyin Avni Danyal ise inatçı bir polisi canlandırıyor. Dram türündeki tek perdelik oyun, yaptıklarından emin bir şekilde sorgusunun bitmesini bekleyen bir kadın ile yaptığı meslekten kurtulmanın derdinde olan bir adamın hikâyesine odaklanıyor. Bazı gecelerin, şafağın sökmesini engellemeye çalıştığını anlatan bu tiyatro oyununda, güç dengeleri de değişip duruyor. İzleyiciyi polisin mi yoksa kadının mı sorgulandığı ikileminde bırakan oyun, kimsenin göründüğü gibi olmadığı bir polis sorgusunda “Nasıl kaybedilir?” sorusunu sormaya çağırıyor.

Hüseyin Avni Danyal ve Başak Daşman’ın rol aldığı Kelepçe Kullanma Kılavuzu oyunu, 13 Mayıs’ta Caddebostan Kültür Merkezi Büyük Salon’da, 25 Mayıs’ta Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde tiyatroseverle buluşacak.

Oyunun biletlerine aşağıda verilen linkte ulaşabilirsiniz:

https://www.biletix.com/search/TURKIYE/tr?searchq=Kelep%C3%A7e%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu#Kelep%C3%A7e%20Kullanma%20K%C4%B1lavuzu


Editör: M. AKAY
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums