İmamoğlu için bir günde 5 milyon TL toplandı

İmamoğlu için bir günde 5 milyon TL toplandı
13.05.2019 - 16:47
1003

 İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun kazanması sonrası iptal ve yenileme kararı alınan seçimlerde partilere Hazine desteği yapılmayacak olması nedeniyle CHP tarafından başlatılan bağış kampanyası bir günde 5 milyon TL topladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu kampanya için "Demokrasiye olan desteğin gösterildiği bir seferberliğe dönüştü. Gelen mesajlar, insanın gözlerini dolduruyor" dedi.

  Ekrem İmamoğlu’nun kazanması sonrası iptal ve yenileme kararı alınan İstanbul seçimleri için CHP tarafından başlatılan bağış kampanyasının bir günde yaklaşık 5 milyon TL topladığı belirtildi. Buna göre, kampanyanın başlatıldığı perşembe öğleden sonra ile bankaların hafta sonu için kapandığı cuma akşamına dek hem yurt içinden hem de yurt dışından yapılan bağışın miktarı yaklaşık 5 milyon TL’yi buldu.

Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na miktarı sorduğunu ve “Yaklaşık 5 milyon lira” yanıtını aldığını yazdı.

Zeyrek’in yazısının ilgili bölümü şöyle: “Kılıçdaroğlu ile yaptığımız telefon görüşmesinden, CHP tabanında gördüğüm seferberlik ruhundan çok memnun olduğunu anladım. Seferberlik demişken başlatılan kampanyanın durumunu merak ettim ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’na sordum. Perşembe öğleden sonra duyurulmuştu kampanya. Haliyle sadece cuma günü bankalar açıktı. “Ne kadar toplandı?” diye sordum. “Yaklaşık 5 milyon lira” dedi.

‘DEMOKRASİ SEFERBERLİĞİNE DÖNÜŞTÜ’

Sadece Türkiye’den değil, yurt dışındaki Türklerden de büyük ilgi gördüklerine dikkat çeken Kuşoğlu, “Bu kampanya sadece para bağışlamakla ilgili değil. Demokrasiye olan desteğin gösterildiği bir seferberliğe dönüştü. Gelen mesajlar, insanın gözlerini dolduruyor” diye konuştu.”

CHP, İstanbul’da yenilenen seçimlere Hazine desteği yapılmayacağına dikkat çekerek, İmamoğlu’nun 23 Haziran’da yenilenecek seçimler öncesi yürüteceği kampanya için kişi başı 20 TL bağış çağrısında bulunmuştu. (Haber Merkezi) 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums