3. Havalimanını su bastı: Bu video faciaların habercisidir

3. Havalimanını su bastı: Bu video faciaların habercisidir
19.12.2018 - 19:48
776

 İnşaat İşçileri Sendikası (İnşaat-İş) 3. Havalimanı'ndan yeni görüntüler paylaştı. Paylaşılan görüntülerde alanın sular içinde kaldığı görülürken, sendikanın "1. Pisti de hızlı tren facialarına benzer facialara gebedir" uyarısı dikkat çekiyor.

Sendikanın Twitter paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Zafer anıtı” denilerek açılış yapılan 3. Havalimanı’nda son durum bu. Videoyu gönderen üyelerimiz koşulları “burada her şey tam bir rezalet” sözleriyle özetlediler

İşçi arkadaşlarımızın servis alanları, yemekhaneleri, yatakhaneleri sular altında. Siyasi şov adına açılışı yapılan bu mega rant projesinin 1. Pisti de hızlı tren facialarına benzer facialara gebedir. Bu video onun habercisidir!

 
Yerleştirilmiş video

İnşaat İş'in Facebook paylaşımında ise şunlara işaret edildi:

Doğanın, işçi teri ve kanının yağması pahasına yükselen mega rant projesi 3. Havalimanı, kötü hava koşullarıyla ilk sınavlarından birinde bu hale geldi!

Siyasi rant hesaplarıyla işçi kardeşlerimize üretim baskısı yapılan ve işçi ölümlerine sıradan bir vaka muamelesiyle yaklaşılan 21. Yüzyılın piramitlerinden biri olan bu havalimanı açıldığı anda yolcu ve çalışanlar için mezar olmaya adaydır.

Tıpkı altyapısı, teknik donanımı tamamlanmadan siyasi şov kafasıyla kullanıma açılan hızlı trenlerde olduğu gibi.

Yağmur ve fırtınada bu hale gelen bir havalimanının yarın daha sert iklim koşullarında ne hale geleceğini tahmin etmek güç değil.

Bu görüntüleri yollayan üyelerimiz durumu “burada her şey tam bir rezalet” diye özetliyorlar.

İGA'DAN SU BASKININA İLİŞKİN AÇIKLAMA

İGA'dan su baskına ilişkin açıklama yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

İstanbul'da en fazla yağışın (24 saatte toplam 80,6 mm) düştüğü bölgemizde, yağıştan dolayı Akpınar ve İGA ana yerleşkemizin sadece otopark alanları olumsuz etkilenmiştir. Su baskını sonrasında İSKİ ve İGA yetkilileri tahliye işlemlerini ivedilikle başlatmış ve şu saat itibarıyla tamamlanmıştır. İşçilerin yatakhanelerinde ise herhangi bir su baskını gerçekleşmemiştir. Akpınar yerleşkemiz, İstanbul Havalimanı'na 9 kilometre, İGA ana yerleşkeye ise 6 kilometre mesafede bulunmaktadır. Su baskınının yaşandığı bölge ile İstanbul Havalimanı'nın terminal binası ve apron bölgesinin herhangi bir ilişkisi yoktur. İstanbul Havalimanı'ndaki seferler aksamadan başarılı bir şekilde gerçekleşmektedir (HABER MERKEZİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums