Mimar Alev Şahin: İşimi, Ekmeğimi Geri İstiyorum

OHAL kapsamında 6 Ocakta yayınlanan KHK ile ihraç edilen Mimar Alev Şahin, işine geri dönebilmek için oturma eylemi başlattı. "İşimi, Ekmeğimi Geri İstiyorum" yazılı pankart ile eylem başlatan Şahin, “Katil değilim, hırsız değilim, darbeci değilim” dedi.

Mimar Alev Şahin: İşimi, Ekmeğimi Geri İstiyorum
30.01.2017 - 15:55
2266

OHAL kapsamında 6 Ocakta yayınlanan KHK ile ihraç edilen Mimar Alev Şahin, işine geri dönebilmek için oturma eylemi başlattı. "İşimi, Ekmeğimi Geri İstiyorum" yazılı pankart ile eylem başlatan Şahin, “Katil değilim, hırsız değilim, darbeci değilim” dedi.

 2011'den bu yana çalışmakta olduğu Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ndeki görevinden OHAL kapsamında 6 Ocakta yayınlanan KHK ile ihraç edilen Mimar Alev Şahin, işine geri dönebilmek için oturma eylemi başlattı. "İşimi, Ekmeğimi Geri İstiyorum" yazılı pankart ile eylem başlatan Şahin, “Katil değilim, hırsız değilim, darbeci değilim” dedi.

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde mimar olarak çalışırken, ihraç edilen Alev Şahin "İşimi, Ekmeğimi Geri İstiyorum" talebi ile oturma eylemine başladı. Hafta içi her gün saat 13:00-18:00 arası spor sokak çıkışında oturma eylemi yapacağını söyleyen Şahin, Düzcelilere seslendi, “ Katil değilim, hırsız değilim, darbeci değilim” dedi.

 “Katil değilim, hırsız değilim, darbeci değilim” diyen Alev Şahin, Hastanelerde, okullarda kontrolorlük hizmeti verdiğini söylerken, “ müteahittlere 5 kuruş paranızı yedirmedim, beton firmalarının uygun olmayan betonlarını geri gönderdim onlara cezalar yazdım, sizlerin hakkını müteahhitlere peşkeş çekmedim. İşte bu yüzden işimden ekmeğimden oldum.” Şeklinde konuştu.

Yaşadığı süreci paylaşan Şahin, mimarlık görevi sırasında salla başı al maaşı demediğini belirtirken, yaptığı denetimler sonunda kendisinin müdürlüğe şikayet edildiğini, amirine baskı yapıldığını iddia etti.

Şahin, “ Düzce Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünde mimar olarak çalışmaktaydım. Bir gece hakkımda hiçbir soruşturma yürütülmeden bir kararnamede ismimi gördüm. Katil değilim, hırsız değilim, darbeci değilim, işçiden, emekten , üretenden yanayım. 6 yıl boyunca Düzce halkına pek çok hizmette bulundum. Bu hizmeti verirken salla başı al maaşı demedim. Usulsüzlükleri görmezden geleyim demedim. Gerek müteahhitlerle gerek beton firmalarıyla her zaman karşı karşıya geldik. Bir çok cezalar yazdım. Deprem görmüş, ailelerini, evlerini kaybetmiş Düzce halkının çıkarını savunmamdan yanaydı. Dolayısıyla sermayedarları karşıma aldım. Bu süreçte ben daha işyerime gelmeden müteahhitlerin, firma sahiplerinin geldiğini amirime baskı yaptığını görüyordum. Bana denetime git veya gitme diyemediler, 1,5 yıl mobing uyguladılar. Benim amacım deprem görmüş halkın acılarına saygı duymaktı. Benim tek sorumluluğum ekmeğini yediğim bu halka karşı oldu. Bana hakaret ettiler, hakaret eden şube müdürüne hiçbir ceza verilmedi.” Dedi.

Oturma eylemi yapan Alev Şahin’in çevresini meraklı kalabalık doldururken, kalabalık içinden bir kadın, “ Düzce’de her şeyi en son biz duyuyoruz, inşallah sesinizi duyarlar” diyerek Şahin’e destek verdi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums