Prof. Kamil Dilek: Devletime çok kırgınım

Uludağ Üniversitesindeki seçimlerde önemli bir oy farkıyla ilk sırada çıkan ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden rektör atanmayan Prof. Dr. Kamil Dilek, hakkında, yeniden bu göreve getirilmemesi için iftiralar ortaya atıldığını ifade ederek, "Devletime çok kırgınım" dedi.

Prof. Kamil Dilek: Devletime çok kırgınım
3.04.2015 - 13:18
2044

 Uludağ Üniversitesi'ndeki seçimlerde önemli bir oy farkıyla ilk sırada çıkan ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden rektör atanmayan Prof. Dr. Kamil Dilek, hakkında, yeniden bu göreve getirilmemesi için iftiralar ortaya atıldığını ifade ederek, "Devletime çok kırgınım" dedi.

 Prof. Dr. Kamil Dilek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Uludağ Üniversitesi'ndeki seçimde ikinci çıkan Prof. Dr. Yusuf Ulcay'ı rektörlüğe atamasından sonra üniversite öğretim elemanları ve çalışanları ile kamuoyuna bir veda mesajı yayınladı.

Devletin bu kararına saygı duymak gerektiğini belirten Kamil Dilek, "Ancak atama sürecinde şahsım ve yönetimimizle ilgili birçok yalan, saptırma ve iftiranın YÖK dahil olmak üzere devletimizin en üst makamlarına kadar ulaştırıldığını bilmenizi isterim" dedi. Bu iftiraların bir kısmına cevap yazma fırsatı bulabildiğini ifade eden Dilek, şunları kaydetti:

"Ancak bu sürecin sonunda bu çabalarımızın etkili olmadığını üzülerek gördük. Bu nedenle de devletimize çok kırgınım. Tek tesellim bu iftira sahipleri ve onlara destek verenlerle 'mahşeri hesap günü'nde mutlaka hesaplaşacak olmamızdır."

4 yıllık görevi boyunca adalet, ortak akıl ve vicdan, dürüstlük, hoşgörü ve nezaket gibi insani değerlerden bir an bile uzaklaşmadığını ifade eden Dilek, "O nedenle her zaman ezici bir çoğunlukla bizi desteklediniz, yanımızda oldunuz. Bu güveniniz ve böylesine güçlü ve köklü bir kurumu yönetme onurunu bizlere verdiğiniz için sizlere en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunarım. Gelecek günlerin Uludağ Üniversitesi ailesine ve ülkemize başarı, huzur ve mutluluk getirmesini yürekten diliyorum ve dua ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Veda mesajında YÖK ve devletin diğer üst makamlarına kendisi hakkında gönderilen birtakım iddiaların olduğu yazıları paylaşan Kamil Dilek, "Amacım, bu haksız ithamların zihninizde kalıcı yer bulmasıdır. Böylelikle her zaman karşılaşabileceğiniz bu tür makam hırsı olan insanlara ve gruplara karşı gelecekte aklınızla, vicdanınızla ve sezgilerinizle tavır almanızdır" dedi.

İşte Prof. Dr. Dilek aleyhindeki o şikayet yazıları:

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums