Tophanedeki cinayetin zanlısı Adliyede

Bursada dün tarihi Tophane Parkında oğlunu yaralayan kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı Adliyeye sevk edildi.

Tophanedeki cinayetin zanlısı Adliyede
14.07.2015 - 12:39
6981

 Bursa'da dün tarihi Tophane Parkı'nda oğlunu yaralayan kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı Adliyeye sevk edildi.

 Bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülenen korkunç cinayetin ardından oğlunun yanında ambulansla gittiği hastanede polis tarafından gözaltına alınan Rıdayettin Serbest'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İnegöl Üçevler Mahallesi Muhtarı zanlı Rıdayettin Serbest, daha sonra Bursa Adliyesi'ne götürüldü.

Tabancayla vurularak göğsünden yaralanan Rıdayettin Serbest'in oğlu Erkan Serbest'in (33) tedavisine Muradiye Devlet Hastanesi'nde devam edildiği ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Gözaltına alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve olay sırasında görüntülerinin çekildiğini fark etmeyen Gıyasettin Serbest, gazetecilere, “Ben vurmadım, ben ateş etmedim” dedi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülürken, silahlı kavga sırasında olay yerinde bulunan ancak daha sonra kaçan müteahhit Engin Hacılar’ın da arandığı bildirildi.

Kan donduran cinayet

Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya üretimiyle uğraşan Rıdayettin ve oğlu Erkan Serbest, müteahhit Engin Hacılar ile atölye yapımı için 320 bin liraya anlaşmıştı. Söz verdiği tarihte atölyeyi bitirip teslim etmediği ileri sürülen Hacılar ile Rıdayettin ve Erkan Serbest arasında anlaşmazlık çıkmıştı. Bunun üzerine taraflar, konuşmak için Osman Gazi ve Orhan Gazi türbelerinin de bulunduğu tarihi Tophane Parkı'nda buluşmuştu.

Buluşma yerine, Rıdayettin ve Erkan Serbest'nin yanı sıra Engin Hacılar ile iki arkadaşı da gelmişti. Taraflar bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başlamış ve kavga çıkmıştı. Bunun üzerine birbirlerine tabancalarla ateş eden iki kişiden Erkan Serbest göğsünden, Hacılar'ın arkadaşı 35 yaşındaki Tacettin Başoral da bacağından yaralanmıştı. Oğlunun vurulup yere düştüğünü gören Rıdayettin Serbest ise onun tabancasını alıp Başoral'ın kafasına ateş etmişti.

Yaralılar Erkan Serbest ve Başoral, 112 Acil Servis ekiplerince Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Başoral, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Polis ekipleri, oğlunun yanında ambulansla hastaneye giden İnegöl ilçesi Alanyurt Üçevler Mahalle Muhtarı Rıdayettin Serbest'i gözaltına almıştı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums