Onur Yürüyüşü öncesi müdahale; polis İstiklal Caddesine toplu girişleri yasakladı!

Polis, bu yıl 13. kez yapılacak ve saat 17.00da başlayacak LGBTİ Onur Yürüyüşüne katılmak isteyenlere müdahale etti

Onur Yürüyüşü öncesi müdahale; polis İstiklal Caddesine toplu girişleri yasakladı!
28.06.2015 - 17:35
1927

 Taksim Meydanı'ndan Galatasaray Meydanı'na kadar olan güzergahta bugün saat 17.00'de yapılması planlanan 13. LGBTİ Onur Yürüyüşü öncesi, toplanan gruba biber gazı ile müdahale etti. Elinde gökkuşağı olan birinin gözaltına alındığı iddia edildi. 

Müdahalenin ardından yürüyüş için toplananlar Sıraselviler caddesinden İstiklal Caddesi'ne doğru sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçti. Polis müdahalesi yer yer devam ediyor.

13. Onur Yürüyüşü’nü izlemek üzere İstiklal Caddesinde bulunan bianet Kadın ve LGBTİ Editörü Çiçek Tahaoğlu ile Kaos GL Editörü Yıldız Tar, polisin Genç-Sen standına müdahalesini görüntülemek isteyince engellendi ve gözaltına alınmak istendi.

Beyoğlu'nda bugün yapılması planlanan LGBTİ Onur Yürüyüşü öncesi, Taksim Meydanı'na onlarca otobüsle çevik kuvvet polisleri getirildi.

Meydan ve çevresinde çok sayıda TOMA'nın da güvenlik önlemi aldığı görüldü. Meydandan İstiklal Caddesi ve Sıraselviler Caddesi'nin girişine polis tarafından önlemler arttırıldı.

Yürüyüş saatine yaklaşılırken polis, yürüyüşe katılmak isteyen kalabalığa müdahale etmeye başladı. TOMA'larla su ve biber gazı sıkan polis, ıslık ve alkışlarla protesto ediliyor.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums