Niğdede ev çöktü: 3 ölü

Niğdenin Altunhisar ilçesinde yağmur nedeniyle 4 kişilik Sabanlı ailesinin kerpiç evi çöktü. 1i çocuk 3 kişinin öldüğü göçükte, 1 kişi de yaralandı

Niğdede ev çöktü: 3 ölü
28.06.2015 - 15:42
1338

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde yağmur nedeniyle 4 kişilik Sabanlı ailesinin kerpiç evi çöktü. 1'i çocuk 3 kişinin öldüğü göçükte, 1 kişi de yaralandı

 Niğde'nin Altunhisar ilçesinde 60 yaşındaki Fadimeana Sabanlı'nın kerpiç evi gece boyunca devam eden yağmur nedeniyle çöktü. Evde Fadimeana Sabanlı, oğlu 19 yaşındaki Remzi Sabanlı, kızı 28 yaşındaki Zeliha Durukan ve torunu 1 yaşındaki Nurcan Durukan vardı.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine kurtarma ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

AFAD ve UMKE ekipleri zihinsel engelli Remzi Sabanlı ile ablası Zeliha Durukan'ın cesedine ulaşırken, Fadimeana Sabanlı ile torunu Nurcan Durukan enkazdan yaralı çıkarıldı. 

Niğde Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan 1 yaşındaki Nurcan Durukan hayatını kaybetti. Çenesinde kırıklar olan Fadimeana Sabanlı'nın tedavisi ise sürüyor, hayati tehlikesi yok.

2 ay önce eşinden boşanan Zeliha Durukan çocuğuyla birlikte annesinin evine yerleşmişti. Çöken evde kiracı olan aile, buraya yaklaşık iki hafta önce taşınmıştı.

Kaynak: DHA, AA

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums