AKPyi destekleyen Alevi kurumları da resti çekti: AKPnin kazanması Türkiyenin batması olur

13 yıldır AKPye destek veren Avrupa Ehlibeyt Alevi Federasyonu ile Dünya Ehlibeyt Vakfı başkanlarından AKPye rest

 AKPyi destekleyen Alevi kurumları da resti çekti: AKPnin kazanması Türkiyenin batması olur
23.05.2015 - 11:34
1947

 

13 yıldır AKP'ye destek veren Avrupa Ehlibeyt Alevi Federasyonu ile Dünya Ehlibeyt Vakfı başkanlarından AKP'ye rest

13 yıldır destek veren, üç yıl AKP’nin Avrupa kuruluşu UETD’de genel başkan yardımcılığı yapmış sivil toplum kuruluşu Avrupa Ehlibeyt Alevi Federasyonu (AEAF) Başkanı Dr. Fuat Mansuroğlu ve Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun da AKP'ye bayrak açtı.

AKP’nin tarihteki en büyük Ehlibeyt-Alevi düşmanlığını yaptığını bildiren Mansuroğlu ve Altun, Alevilerin çöpçü bile yapılmadığını kaydederek “Seçimleri AKP’nin kazanması Türkiye’nin batması olur” dedi. Zaman'da yer alan Ziver Ermiş imzalı habere göre; AEAF Başkanı Dr. Fuat Mansuroğlu, AKP’nin “ustalık dönemi” diye andığı dönemin “zulüm dönemi” olduğuna acı şekilde şahit olduklarını kaydetti. Dünya Ehlibeyt Vakfı (DEV) Başkanı Fermani Altun ise AKP’ye, “Önce Karunlaştılar, şimdi Emevileştiler. Tarihteki en büyük insan ayrımcılığı ve Ehlibeyt düşmanlığı yaşıyoruz.Aleviler çöpçülüğe bile alınmıyor. Seçimleri AKP’nin kazanması Türkiye’nin batması olur” dedi.

 AKP'YLE YOLLARI NEDEN AYIRDILAR?

UETD’deyken Başbakan Erdoğan’la defalarca görüşmüş olan Dr. Mansuroğlu ve Altun AKP ile yolları neden ayırdıklarını da anlattı. Mansuroğlu, “Alevi Çalıştayları’yla Türkiye’de bir normalleşmenin başladığını sanmıştık. Ama dağ fare doğurdu. Ustalık döneminde Türkiye’nin yumak haline gelmiş sorunlarının çözüleceğini umarken AK Parti’de öyle bir değişim oldu ki, tam tersine bir gelişme oldu. Türkiye’de Aleviler can güvenliklerinden korkar noktaya getirildi. Mahkemelere bile müdahale edildiği bir dönemle karşılaştık” dedi.

"MHP'NİN SEÇİM BİLDİRGESİNDE BİLE CEMEVLERİNİN İBADETHANE SAYILMASI VAR"

AKP’nin artık bir Alevi vekile bile tahammül edemediğini hatırlatan Mansuroğlu, “Ben AK Parti’nin artık bir ömründen bahsedemeyeceğim. MHP’nin seçim bildirgesinde bile Cemevlerinin ibadethane sayılması var, AKP’nin bildirgesinde Alevilerle ilgili tek satır yok” dedi.

 "SEÇİMLERİ AKP KAZANIRSA TÜRKİYE, SURİYE, RUSYA’YA BENZEYEBİLİR"

Bardağı taşıran damlaya değinen Mansuroğlu, “Erdoğan ve AKP’nin yanlış politikaları sonucu, 80 olaylarında bile hiç vukuat yaşanmayan Hatay’da Aleviler 1 Mayıs’ta Suriye ve Esat Bayraklarıyla, başka bir devlet leyhine gösteri yaptılar! Bu beni şoke etti” dedi. İslamiyeti sadece Sünnilik üzerinden görmenin İslam ve Türkiye’ye yapılabilecek en büyük kötülük olduğunu vurgulayan Mansuroğlu, 7 Haziran seçimlerinin dönüm noktası olduğunu belirterek, “AK Parti seçimlerden güçlü çıkarsa Türkiye Rusya, Suriye, K. Kore’ye benzeyebilir” dedi.

"AKP'DE BİR TEK ALEVİ, BEKTAŞİ, CAFERİ ADAY YOK"

 Öncekinin aksine AKP’ye sert eleştiriler yönelten DEV Başkanı Fermani Altun ise, “Dinin siyasi çıkarlara alet edilmesi, yalan söylenmesi, vefasızlık. Geçmişte bunlar için canımı siper ettim. Davutoğlu Başbakan olunca bize, 'yeni bir başlangıç yapacağız' dedi. Ama daha katmerlisini yapıyorsunuz. Alevilerden bir tane insan çöpçülüğe bile alınmıyor. Hani siz barış güverciniydiniz? Tarih yazıyordunuz? Seçilebilecek yerden Alevi, Caferi, Bektaşi bir tane aday yok AKP’de” dedi. "AKP,

“ALEVİLERİN KATLEDİLMESİNE GÖZ YUMUYOR!"

Çalıştayların göstermelik olduğunun anlaşıldığını belirten Altun, “Burdan eğitilmiş Fetih Ordusu diye insanlar Hatay’dan Suriye hududuna giriyorlar, iki Alevi köyünde 68 kişiyi öldürüyor, 90 kişiyi kaçırıyorlar. Fatih gibi çeşitli yerlerde lokum dağıtılıp kutlama yapılıyor. AKP buna en azından göz yumuyor. Aşı işi geçtik, insanlar tarihin en büyük yaşama korkusunu çekiyor. Dört ara rejime karşı mücadele verdim ama bu boyutta adaletin yok edildiğini, ayrımcılığı görmedim” dedi.

 SEÇİMLERİ AKP’NİN KAZANMASI TÜRKİYE’NİN BATMASI OLUR!

 “İnşallah 7 Haziran seçimleriyle bu kabus biter” diyen Altun, “İnsanlar can korkusu çekiyor, onun için AKP’ye oy verilmemeli. Seçmen bu gidişata oy verirse Türkiye büyük bir felakete girecektir. Öyle bir sonuç Türkiye’nin batması olur” dedi.

Demokrat Haber

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums