HDP’den YSK’ya 4.başvuru

HDP, seçim güvenliğinin ihlal edildiği ve Cumhurbaşkanının Anayasadaki yetkilerini aşarak bir parti lehine seçim çalışması yürüttüğü iddiasıyla 4.kez YSK’ya başvurdu.

HDP’den YSK’ya 4.başvuru
14.05.2015 - 12:14
1225

HDP, seçim güvenliğinin ihlal edildiği ve Cumhurbaşkanı'nın Anayasadaki yetkilerini aşarak bir parti lehine seçim çalışması yürüttüğü iddiasıyla 4.kez YSK’ya başvurdu.

 Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) gönderdiği dilekçesinde, partinin önceki üç başvurusu reddedildikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Mayıs 2015’te Rize ve Trabzon’da yaptığı konuşmalardan örnekler veriliyor.

HDP’nin dilekçesinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın “Seçimlerin genel yönetim ve denetimi” başlıklı 79.maddesi hatırlatılarak YSK'nın seçimin düzen içinde ve dürüstlük ilkelerine uygun olarak yapılmasının sağlanması amacıyla gerekli önlemleri alması talep ediliyor. 

Kaynak: DHA

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums