Erdoğan: “Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir, Pensilvanya’dan alıyorlar talimatı”

Bağcılar’da toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan: “Fazla kalmadı kırk gün. Bu kırk gün içerisinde birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Bunlar Pensilvanya’dan alıyorlar talimatı. Onlara göre meşrudur, yapabilirler. Bütün bunlara 14 Mayıs'ta benim milletim en güzel şekilde cevabı verecektir.

Erdoğan: “Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir, Pensilvanya’dan alıyorlar talimatı”
2.04.2023 - 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
521

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar’da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Fazla kalmadı kırk gün. Bu kırk gün içerisinde birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Bunlar Pensilvanya’dan alıyorlar talimatı. Onlara göre meşrudur, yapabilirler. Bütün bunlara 14 Mayıs’ta benim milletim en güzel şekilde cevabı verecektir.

“Hanımefendi ne diyordu; kumar masası, noter masası diyordu. Şimdi ne oldu?

“Bir tarafta önce vatan, önce millet diyen hasbi bir birliktelik var. İşte burası o. Diğer tarafta Türkiye’nin güvenliğini pazarlık konusu yapan bir birliktelik var. Milletin iradesini ne yapıyor, o masada satıyor. Gördüğünüz gibi burada onlar yok.

“Her gün bir elebaşı ‘bay bay Kemal’e oy istiyor. Ne kendisinin ne de masa arkadaşlarının gıkı çıkmıyor. İstemem yan cebime koy mahcubiyetinden de olsa bu duruma kimse itiraz etmiyor.”

Erdoğan kendisine hediye edilen seccadeyi göstererek “Bu seccade ayakkabılarla basmak için değil ha. İnşallah 15 Mayıs’ta şükür namazını bu seccadede kılabiliriz” dedi.


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums