Kılıçdaroğlu’yla görüşen İnce çekilmemekte ısrarlı

Millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu Erdoğan gitmelidir” dese de adaylıktan çekilmeyeceğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu’yla görüşen İnce çekilmemekte ısrarlı
29.03.2023 - 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
529

Cumhurbaşkanı adayları Memleket Partisi Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da Memleket Partisi genel merkezinde görüştü.

Görüşme bir saat sürdü. Her iki lider görüşmenin sonunda basına konuştu.

Kılıçdaroğlu, “Halil İbrahim Sofrası’nı büyütmeye çalışıyoruz” dedi.

İnce de “Bu Erdoğan gitmelidir” ifadesini kullandı. İnce, bir gazetecinin “Adaylıktan çekilecek misiniz” şeklindeki sorusuna “Öyle bir şey demedim. Bizler Köroğlu gibi savaşıyoruz” diye yanıt verdi.

Türkiye 14 Mayıs’taki seçimlere giderken, İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığı ‘muhalefetin oylarını böleceği’ gerekçesiyle eleştiriliyor.

Anketler millet ittifakının adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu önde gösterirken, İnce’ye şans tanımıyor. Yüzde 30’luk bir oy potansiyeli bulunduğunu öne süren İnce’yse hedefini ikinci tura kalmak olarak belirledi. Resmen aday olabilmek için 100 bin imza toplaması gereken İnce bunu ancak dördüncü günde başarabilmişti.


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums