Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye yükseldi

Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, Şanlıurfa'da sel nedeniyle 15 kişi yaşamını yitirdi.

Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye yükseldi
17.03.2023 - 06:32
Kaynak: Haber Merkezi
302

Deprem bölgesinde etkili olan şiddetli yağış can kayıplarına yol açtı. Adıyaman'da bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Şanlıurfa'da ise sel nedeniyle 15 kişi yaşamını yitirdi. Öte yandan, Şanlıurfa'da eğitime yarın da ara verildi.

Kayıp 4 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Diyarbakır'da da yağış nedeniyle Silvan yolu üzerindeki çadırkent tahliye edildi.

Ayrıca Şanlıurfa Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında resmi uyarıların dikkate alınması istendi.

Valiliğin açıklamasında, "Sel felaketinin 2. günündeyiz. Tüm ekiplerimiz, yaşanan afetin izlerini silmek için 7/24 sahadaki vazifelerini yerine getiriyorlar. Normale dönüş için gereken çalışmalar en kısa sürede tamamlanacaktır. Vatandaşlarımızın resmî uyarıları dikkate almalarını rica ederiz" denildi.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums